Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτό το πανωφόρι της προκάλεσε «χαμό»! Η εμφάνιση που «έριξε» το Instagram!

"Έκλεψε" τις εντυπώσεις!

Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτό το πανωφόρι της προκάλεσε «χαμό»! Η εμφάνιση που «έριξε» το Instagram!

Μια λαμπερή εμφάνιση έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου, με αυτό το πανωφόρι που προκάλεσε «χαμό»! Η εικόνα της «έριξε» το Instagram και προκάλεσε "πανικό"!

Η ίδια ως λάτρης της μόδας είναι πάντα ένα βήμα μπροστά και φροντίζει να μας το υπενθυμίζει με κάθε ευκαιρία!

Πρόσφατα η παρουσιάστρια, ανέβασε μια υπέροχη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στo Instagram και έκανε τους πάντες να παραμιλούν με το look της!

Απολαμβάνοντας τον παριζιάνικο αέρα, η ίδια βγήκε για εξορμήσεις με ένα υπέροχο πανωφόρι "υπερπαραγωγή", που την κράτησε ζεστή από τις κρύες ημέρες του χειμώνα.

Θυμήσου βέβαια, και άλλη μια εμφάνισή της που είχε πάρει από εμάς Όσκαρ κομψότητας....

Τατιάνα Στεφανίδου: Φόρεσε φόρεμα από ροζ βελούδο! Διέγραφε όλο το κορμί της, «πέταξε» τα φίλτρα!

H Τατιάνα Στεφανίδου φόρεσε φόρεμα από ροζ βελούδο! Διέγραφε όλο το κορμί της, «πέταξε» τα φίλτρα και έκανε πανικό στα social media, αφού είναι καλλονή!

Η παρουσιάστρια, στην χθεσινή της εκπομπή στον ΣΚΑΙ, παρέδωσε μαθήματα κομψότητας! Μετά την εμφάνισή της με ροζ φούστα, έβαλε ροζ φόρεμα!

Ήταν από ροζ βελούδο και διέγραφε το κορμί της ολόκληρο! Μάλιστα η Τατιάνα Στεφανίδου δεν έβαλε κανένα φίλτρο αφού μεταξύ μας, δεν το χρειάζεται κιόλας! Ιδού η σχετική φωτογραφία:

Τατιάνα Στεφανίδου: Έβαλε φόρεμα από βελούδο με άνοιγμα στο πόδι! Το μαύρο πέδιλο με λουράκια έφερε «πανικό»!

Η Τατιάνα Στεφανίδου έβαλε φόρεμα από βελούδο με άνοιγμα στο πόδι! Το μαύρο πέδιλο με λουράκια έφερε «πανικό» και από εμάς το σύνολο πήρε το απόλυτο 10άρι!

Η παρουσιάστρια, έκανε πριν τα Χριστούγεννα μια εμφάνιση που προκάλεσε εντύπωση! Έβαλε μπλε φόρεμα από βελούδο με ιδιαίτερο άνοιγμα στο πόδι και μάλιστα τόλμησε και το φόρεσε χωρίς καλσόν.

Το όλο της look συμπλήρωσε με πέδιλα με λεπτά λουράκια και αμέσως ανέδειξε το καλλίγραμμο κορμί της! Αν είσαι καλεσμένη κάπου επίσημα, copy the look και δεν θα το μετανιώσεις! Θυμήσου βέβαια, και άλλη μια εμφάνισή της που είχε πάρει από εμάς Όσκαρ κομψότητας....