Αθηνά Οικονομάκου: Έβαλε τζιν παντελόνι αλλά όλοι κοίταγαν το λευκό της πουλόβερ! Κοστίζει 150 ευρώ...

Απίστευτα χουχουλιάρικο και στιλάτο!

Αθηνά Οικονομάκου: Έβαλε τζιν παντελόνι αλλά όλοι κοίταγαν το λευκό της πουλόβερ! Κοστίζει 150 ευρώ...

Η Αθηνά Οικονομάκου έβαλε τζιν παντελόνι αλλά όλοι κοίταγαν το λευκό της πουλόβερ! Κοστίζει 150 ευρώ και ξέρουμε πού θα το βρεις! Κοντεύει να βγει sold out!

Η ηθοποιός πόζαρε ανέμελη αλλά τα μάτια όλων «κόλλησαν» στο πουλόβερ της! Λευκό, ιδιαίτερο, με κρόσσια, ό,τι χρειάζεσαι για να κάνεις εντύπωση!

Εμείς, το εντοπίσαμε στην συλλογή της, All over και πάθαμε έρωτα! Ωστόσο, να ξέρεις ότι έχουν μείνει λίγα κομμάτια οπότε καλό είναι αν το θέλεις, να βιαστείς! Δες ωστόσο και μια άλλη εμφάνιση που μας είχε ενθουσιάσει....

Ιδού η φωτογραφία με το πουλόβερ:

Αθηνά Οικονομάκου: Φόρεσε μουσταρδί πουλόβερ με γκρι σκούφο! Ο συνδυασμός που πρέπει να αντιγράψεις!

Μουσταρδί πουλόβερ με γκρι σκούφο φόρεσε η Αθηνά Οικονομάκου στις διακοπές της. Αυτό τον συνδυασμό πρέπει να τον αντιγράψεις.

Η ηθοποιός απολαμβάνει τις ημέρες των Χριστουγέννων με την οικογένεια της σε χειμερινούς προορισμούς, λίγο πριν γίνει η αλλαγή του χρόνου.

Στο Instagram όπου είναι καθημερινή χρήστης δημοσίευσε μια φωτογραφία της από τις ξένοιαστες στιγμές που περνάει με το σύζυγο και το γιο της.

Χαμογελαστή και ευδιάθετη πόζαρε στο φακό και μας εντυπωσίασε πάρα πολύ ο συνδυασμός της του πουλόβερ με το σκούφο της.

Το μουσταρδί είναι αγαπημένο χρώμα για φέτος. Το είδαμε να το φοράει και η Φαίη Σκορδά.

Αθηνά Οικονομάκου πουλόβερ

Αθηνά Οικονομάκου: Φόρεσε το πιο κλασικό τζιν παντελόνι! Αυτό που έχει στα γόνατα το λατρεύουν όλες οι γυναίκες!

Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε το πιο κλασικό τζιν παντελόνι και αυτό που έχει στα γόνατα του το λατρεύουν όλες σχεδόν οι γυναίκες.

Η ηθοποιός επιλέγει να φοράει ρούχα που κολακεύουν την σιλουέτα της, ενώ ακολουθεί όλα τα trends που βγαίνουν στην μόδα.

Σε μια από τις αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την είδαμε να φοράει ένα πολύ εντυπωσιακό παντελόνι, το οποίο είναι σταθερή αξία στην ντουλάπα των γυναικών.

Πρόκειται για το ψηλόμεσο παντελόνι με σκισίματα στα γόνατα, το οποίο βρίσκεται στην μόδα εδώ και πολλά χρόνια. Η Αθηνά Οικονομάκου, λατρεύει και τα παπούτσια και αυτά που φοράει συνέχεια θα τα βρεις 100 ευρώ.

Αθηνά Οικονομάκου παντελόνι τζιν