Κατερίνα Καινούργιου: Έλαμπε ολόκληρη μέσα στο ασημί της φόρεμα! «Παραμιλούσαν» όλοι με τα πόδια της!

Ζηλέψαμε την εμφάνιση της!

Κατερίνα Καινούργιου: Έλαμπε ολόκληρη μέσα στο ασημί της φόρεμα! «Παραμιλούσαν» όλοι με τα πόδια της!

«Παραμιλούσαν» όλοι με τα πόδια της Κατερίνας Καινούργιου! Μέσα στο ασημί της φόρεμα έλαμπε ολόκληρη!

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες της ελληνικής showbiz και διαθέτει ένα πολύ καλλίγραμμο σώμα που διατηρεί με γυμναστική!

Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε στην κοπή της πίτας για το κανάλι Open και όπως ήταν σίγουρο πως θα συμβεί έκανε μια εμφάνιση που «ζάλισε» τους πάντες!

Επέλεξε ένα ασημί με μαύρο κοντό φόρεμα, έβαλε ζώνη για να τονίσει τη μέση της και ψηλές μαύρες μπότες που αναδείκνυαν τέλεια τα ψηλά πόδια της!

Η ίδια έλαμπε ολόκληρη και φυσικά όλοι την κοίταγαν με θαυμασμό, ενώ ο αντρικός πληθυσμός «παραμιλούσε» με τα ατέλειωτα πόδια της!

Ο φωτογραφικό φακός του Youweekly βρέθηκε εκεί και την αποθανάτισε στις καλύτερες στιγμές της!

Δείτε τις εικόνες:

Κατερίνα Καινούργιου κοπή πίτας Open

Κατερίνα Καινούργιου παρουσιάστρια Open

Δείτε επίσης το φόρεμα με τα λουλούδια που έβαλε η Κατερίνα Καινούργιου και κάνει μόνο 29,99! Το έριξαν από 36,99!

Κατερίνα Καινούργιου: Φόρεσε φόρεμα φάκελο, και τα πόδια της ήταν 2 μέτρα! Το πέδιλο έκανε την διαφορά...

Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε φόρεμα φάκελο, και τα πόδια της ήταν 2 μέτρα! Το πέδιλο έκανε την διαφορά και αυτό το look πρέπει να το αντιγράψεις!

Η παρουσιάστρια, είναι γνωστή για το άψογο στιλ της και η τελευταία της εμφάνιση δεν αποτέλεσε εξαίρεση! Η Κατερίνα Καινούργιου, φόρεσε φόρεμα σε μπλε χρώμα γεμάτο παγιέτες και ολοκλήρωσε το look της με ένα μαύρο πέδιλο!

Το σχέδιο - φάκελος αλλά και τα suede πέδιλά της, έκαναν τα πόδια της να φαίνονται δύο μέτρα και καθώς στάθηκε δίπλα στο στολισμένο δέντρο της ήταν απλά... θεά! Δείτε την σχετική φωτογραφία και αν θέλετε την γνώμη μας, αυτό το look πρέπει να το αντιγράψετε για τις γιορτές:

Κατερίνα Καινούργιου: Το μπλε φόρεμα της, την έκανε να μοιάζει με νεράιδα! Ήταν σατέν και "μαγευτικό"!

Το μπλε φόρεμα που φόρεσε η Κατερίνα Καινούργιου, την έκανε να μοιάζει με νεράιδα. Ήταν σατέν και "μαγευτικό" σε συνδυασμό με φόντο την εξωτική παραλία.

Η παρουσιάστρια του Open πέρασε μερικές από τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές της εκτός Ελλάδος, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει σε ποια χώρα.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ήταν άκρως εντυπωσιακές και δεν γινόταν να μην τις ζηλέψεις.

Σε μια από τις αναρτήσεις της, την είδαμε να ποζάρει με φόντο την παραλία, φορώντας ένα μπλε σατέν φόρεμα που την έκανε να μοιάζει με νεράιδα.

Την γιαγιά της Κατερίνας Καινούργιου την έχετε δει; Μοιάζουν αρκετά στο πρόσωπο.

Κατερίνα Καινούργιου: Κοίταγαν όλοι το χρυσό της φόρεμα! Έχει ζώνη και κάνει μόνο 109 ευρώ!

Κοίταγαν όλοι το χρυσό φόρεμα της Κατερίνας Καινούργιου! Έχει ζώνη και κάνει μόνο 109 ευρώ, ενώ είναι τέλειο για τις γιορτές!

Η Κατερίνα Καινούργιου, άλλωστε είναι μια από τις πιο στιλάτες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης! Κάθε της εμφάνιση αποτελεί πηγή έμπνευσης για τις απανταχού fashionistas και η τελευταία δεν αποτέλεσε εξαίρεση...

Η ίδια, εμφανίστηκε στο Instagram με χρυσό και μαύρο φόρεμα όλο παγιέτες από την εταιρία Lynne. Εμείς το εντοπίσαμε στην τιμή των 109 ευρώ και αν θες την γνώμη μας, πάρτο για τις γιορτές και δεν θα χάσεις!

Αν ωστόσο θέλεις κάτι σε πιο ανοιχτό χρώμα, και το λευκό της φόρεμα είναι πραγματικά υπέροχο! Δείτε την σχετική ανάρτηση: