Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έβαλε τζιν «σακούλα» και έριξε στα πατώματα τον Βασάλο! Η κόκκινη γόβα έκανε την διαφορά!

Τους "μάγεψε" όλους!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έβαλε τζιν «σακούλα» και έριξε στα πατώματα τον Βασάλο! Η κόκκινη γόβα έκανε την διαφορά!

Μια ακόμη μοναδική εμφάνιση έκανε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη! Η παρουσιάστρια έβαλε τζιν «σακούλα» και έριξε στα πατώματα τον Βασάλο, ωστόσο αυτό που έκανε την διαφορά ήταν η κόκκινη γόβα της!

Η ίδια κατάφερε για ακόμη μια φορά να "μαγνητίσει" όλα τα βλέμματα πάνω της, με το υπέροχο στυλ που έχει!

Ως γνωστή λάτρης της μόδας, δεν μπόρεσε να μην το αναδείξεις για ακόμη μια φορά και για αυτόν τον λόγο μάλιστα, η ίδια φρόντισε να συνδυάσει ένα ιδιαίτερο τζιν παντελόνι με δέσιμο με ακαταμάχητες γόβες και πουκάμισο.

Για ακόμη μια φορά η ίδια ποζάρει στον φακό και μας δείχνει αναλυτικά τα αγαπημένα της κομμάτια.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη τζιν

Η παρουσιάστρια μας έχει συνηθίσει σε καταπληκτικές εμφανίσεις. Δείτε πρόσφατα και μια άλλη με φούστα που μας τρέλανε!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έβαλε τζιν από πάνω μέχρι κάτω! «Έπεσε» στα πόδια της ο Βασάλος με αυτή την εμφάνιση...

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη έβαλε τζιν από πάνω μέχρι κάτω! «Έπεσε» στα πόδια της ο Βασάλος με αυτή την εμφάνιση και δες την να πάρεις ιδέες!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, έχει ένα από τα πιο ωραία κορμιά της ελληνικής τηλεόρασης, το οποίο και διατηρεί με δίαιτα και γυμναστική, όπως σου έχουμε αποκαλύψει!

Η ίδια, μπορεί να φορέσει ότι θέλει αλλά το πιο πρόσφατο look της μας άφησε άφωνους. Έβαλε τζιν από πάνω μέχρι κάτω και τόνισε την μέση της με καφέ ζώνη. «Έπεσε» στα πόδια της ο Βασάλος και δεν τον αδικούμε αφού ήταν από τις πιο όμορφες εμφανίσεις της η παρακάτω! Δες την και πες μας, δεν έχουμε δίκιο;

Δες και άλλη μια με φούστα που μας τρέλανε....

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το τζιν της είχε μαύρη ρίγα! Κάνει τα πόδια σου θεόρατα και κοντεύει να εξαντληθεί!

Το τζιν της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, είχε μαύρη ρίγα! Κάνει τα πόδια σου θεόρατα και κοντεύει να εξαντληθεί αλλά ξέρουμε πού θα το βρεις!

Βέβαια, με τέτοιο σώμα, δεν έχει και ιδιαίτερα ανάγκη η Ευρυδίκη! Ωστόσο σε κάθε περίπτωση, το slim fit τζιν της είναι υπέροχο και κάνει τα πόδια σου θεόρατα και όχι μόνο.

Η παρουσιάστρια, πόζαρε στο Instagram όλο χάρη και εμείς κάναμε focus στην σιλουέτα και το τζιν της. Τρελαθήκαμε κυριολεκτικά μόλις το είδαμε και το εντοπίσαμε στη No Thinkin για την οποία σου έχουμε ξαναγράψει. Επειδή όμως με τέτοιο σώμα, τα λόγια είναι περιττά, δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη το τζιν της