Ράνια Θρασκιά: Κάθισε σε κόκκινη καρέκλα και όλοι κοίταζαν την φούστα της! Η μέση της πιο λεπτή από ποτέ!

Εντυπωσιάζει!

Ράνια Θρασκιά: Κάθισε σε κόκκινη καρέκλα και όλοι κοίταζαν την φούστα της! Η μέση της πιο λεπτή από ποτέ!

Σε κόκκινη καρέκλα κάθισε η Ράνια Θρασκιά και όλοι κοίταζαν την φούστα της! Πιο λεπτή από ποτέ η μέση της!

Η γνωστή παρουσιάστρια που εμφανίζεται στο Πρωινό του ΑΝΤ1 είναι μία από τις πιο καλοντυμένης Ελληνίδες γυναίκες της showbiz! Ξέρει να ντύνεται και να υποστηρίζει το στιλ της άψογα!

Αυτήν την φορά η Ράνια Θρασκιά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται να κάθεται σε μια κόκκινη καρέκλα ενός εστιατορίου και όλοι κοίταζαν την υπέροχη φούστα που φόρεσε!

Είναι στα χρώματα του χειμώνα και της πάει πολύ! Τόσο που η μέση της φαίνεται να είναι πιο λεπτή από ποτέ!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Δείτε τα «κλικς» των φωτογράφων εδώ που φαίνεται ότι είναι πιο αδυνατισμένη από ποτέ!

Ράνια Θρασκιά: Φόρεσε μπλε φόρεμα και φάνηκε το κορμί της! Χωρίς ούτε ένα φίλτρο...

Η Ράνια Θρασκιά φόρεσε μπλε φόρεμα και φάνηκε το κορμί της! Χωρίς ούτε ένα φίλτρο και δείτε πώς είναι... Δεν πάει το μυαλό σας!

Η παρουσιάστρια, είναι στην καλύτερή της φάση και δεν το κρύβει! Η Ράνια Θρασκιά βιώνει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας και είναι σούπερ τόσο στα οικογενειακά, όσο και στα επαγγελματικά.

Η ίδια, πόζαρε με το πιο λαμπερό της χαμόγελο δίπλα στην κολλητή της, Μαίρη Συνατσάκη. Φυσικά, εμείς παρατηρήσαμε το στενό της μπλε φόρεμα. Όσο για το κορμί της χωρίς ούτε ένα φίλτρο; Α-ΨΟ-ΓΟ!

Ιδού λοιπόν:

Έχετε δει το σαλόνι του σπιτιού της; Είναι επίσης πολύ στιλάτο...

Ράνια Θρασκιά: Το λευκό της φόρεμα, είχε σούρα στη μέση! Οι γόβες έκαναν τα πόδια της 2 μέτρα!

Το λευκό φόρεμα της Ράνιας Θρασκιά, είχε σούρα στη μέση! Οι γόβες έκαναν τα πόδια της 2 μέτρα και το look αυτό είναι από εκείνα που πρέπει να αντιγράψεις!

Η παρουσιάστρια, εμφανίστηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και δίδαξε στιλ! Έβαλε λευκό φόρεμα, έβαλε και nude γόβες και πήρε το 10άρι!

Η Ράνια Θρασκιά τόνισε τη λεπτή της μέση με φόρεμα που είχε σούρα και προκάλεσε φρενίτιδα στο Instagram! Αν είσαι κι εσύ από τις τυχερές που έχουν μέση δαχτυλίδι, copy the look άφοβα αφού θα σου ταιριάξει γάντι! Ιδού και η σχετική φωτογραφία από το Instagram της:

Έχετε δει και την τούρτα που έφτιαξε για τα γενέθλια του γιου της; Πάθαμε σοκ!