Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έκανε το απόλυτο ανδρόγυνο look! Το σακάκι της τα «σπάει»

Παρέδωσε μαθήματα στιλ!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έκανε το απόλυτο ανδρόγυνο look! Το σακάκι της τα «σπάει»

Το σακάκι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου τα «σπάει», όπως και το απόλυτο ανδρόγυνο look που έκανε η ίδια!

Η γνωστή παρουσιάστρια αυτό το διάστημα δεν εμφανίζεται στην τηλεόραση και έτσι αφιερώνει περισσότερο χρόνο στον εαυτό της!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια έχει χάσει αρκετά κιλά κι αυτό καθώς προσέχει την διατροφή της και γυμνάζεται καθημερινά εντατικά!

Η όμορφη Κωνσταντίνα βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται οι Μέλισσες και διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Η ίδια επέλεξε ένα λευκό πουκάμισο με ένα μαύρο σακάκι κι ένα παντελόνι δημιουργώντας έτσι το απόλυτο casual και ανδρόγυνο look!

Ο φωτογραφικό φακός του Youweekly.gr βρέθηκε εκεί και την αποθανάτισε στις καλύτερες στιγμές της!

Δείτε τις εικόνες:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παρουσιάστρια στιλ

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου νυχτερινό μαγαζί

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανδρόγυνο look

Ενώ,πριν λίγο καιρό έκανε ένα άλλο look με το οποίο «έκοψε» ανάσες!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Χαλαρή βόλτα στο Κολωνάκι με casual αθλητικό total black look!

Όπως φαίνεται το «My style rocks» έκανε πολύ καλό στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η παρουσιάστρια έχει πάρει πολλά μαθήματα από τους κριτές και οι στιλιστικές της επιλογές στις εξόδους της εντυπωσιάζουν.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr "τσάκωσε" την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε χαλαρή βόλτα της στο Κολωνάκι και η εμφάνιση της μας άρεσε πολύ!

Η παρουσιάστρια επέλεξε ένα casual αθλητικό total black look, το οποίο ολοκλήρωσε με Channel dad sneakers!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μας δείχνει τον πιο θηλυκό τρόπο για να φορέσουμε μία midi φούστα

Kάθε γυναίκα, όσα χρόνια και αν περάσουν, όποιο και αν είναι το στιλ της, πάντα θα έχει κάποια δυνατά σημεία στην εμφάνιση της και κάποια άλλα όχι και τόσο κολακευτικά.

Στόχος όλων των γυναικών είναι να δημιουργούν outfits που αναδεικνύουν τα δυνατά σημεία της σιλουέτας τους, ώστε να νιώθουν όμορφες και με αυτοπεποίθηση.

Ένα από τα πιο θηλυκά σημεία στο σώμα μίας γυναίκας είναι τα πόδια. Ευτυχώς για εμάς, υπάρχουν πολλά στιλιστικά tricks τα οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να αναδείξουμε με τον καλύτερο τρόπο τα πόδια μας. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μάλιστα, σε ένα επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής που παρουσιάζει “My style rocks” δημιούργησε ένα look που κρύβει ένα εύκολο tip που όλες μας μπορούμε να ακολουθήσουμε.

Η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει μία leather midi φούστα, η οποία είχε ένα ψηλό κόψιμο στο μπροστινό μέρος και την συνδύασε με ένα μπλε ηλεκτρίκ πουλόβερ ζιβάγκο. Ολοκλήρωσε το σύνολο της με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα, τα οποία κολάκευαν ιδιαίτερα τη σιλουέτα της.

Και αυτό ακριβώς είναι το στιλιστικό κόλπο που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όλες μας για να κάνουμε τα πόδια μας να φαίνονται πιο ψηλά και καλλίγραμμα. Μία midi φούστα και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα ή γόβες είναι ό,τι χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα super θηλυκό και sexy σύνολο που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε.