Έλενα Παπαρίζου: Το σκίσιμο στο μαύρο φόρεμά της θα την έβγαζε number 1 ξανά στην Eurovision! Βίντεο "κόλαση"

Πολύ... ερωτική!

Έλενα Παπαρίζου: Το σκίσιμο στο μαύρο φόρεμά της θα την έβγαζε number 1 ξανά στην Eurovision! Βίντεο

Βίντεο "κόλαση" από το προφίλ της Έλενας Παπαρίζου! Το σκίσιμο στο πόδι που έχει πάνω το μαύρο φόρεμά της αν το φορούσε στην Eurovision θα την έβγαζε ξανά number 1!

Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της εγχώριας showbiz κι όλοι θυμούνται την παρουσία της στο stage του διαγωνισμού το 2005!

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στον οποίο μοιράζεται καθημερινές στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσίευσε πριν από αρκετό καιρό μια εμφάνισή της που είχε πραγματικό αέρα Eurovision! Το φόρεμά της ήταν τόσο εντυπωσιακό!

Απλά δείτε το βίντεο που πήρε "φωτιά" σε likes!

Το φόρεμα που φορούσε στο My number one το θυμάστε; Ήταν γεμάτο κρύσταλλα και υπήρχαν λεπτομέρειες που δεν ξέραμε.

Eurovision: Αν φορούσε αυτό το φόρεμα θα μοίραζε "εγκεφαλικά" η Έλενα Παπαρίζου! Τα σκισίματα θα έπαιρναν το 12άρι!

Αν φορούσε αυτό το φόρεμα η Έλενα Παπαρίζου στην Eurovision, θα μοίραζε "εγκεφαλικά" στο κοινό. Τα σκισίματα της θα έπαιρναν το 12αρι.

Είναι από τις πιο εντυπωσιακές τραγουδίστριες της ελληνικής showbiz και όχι άδικα, αφού σε κάθε εμφάνιση της προκαλεί "σεισμούς".

Στα lives του The Voice η Έλενα Παπαρίζου επέλεξε να φορέσει ένα maxi μαύρο φόρεμα με ανοιχτό μπούστο και σκισίματα στα πόδια.

Αν έκανε αυτή την εμφάνιση επί σκηνής της Eurovision θα μοίραζε "εγκεφαλικά" στο κοινό αλλά και τους τηλεθεατές και θα έπαιρνε το 12αρι.

Eurovision Έλενα Παπαρίζου