Ελένη Φουρέιρα: Φόρεσε άσπρο και μαύρο μπλουζάκι και σκόρπισε "πανικό"! Η εμφάνιση που προκάλεσε "ταραχή"!

Εσείς θα την επιλέγατε;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Ελένη Φουρέιρα: Φόρεσε άσπρο και μαύρο μπλουζάκι και σκόρπισε

Προκάλεσε "ταραχή"! Μια μοναδική εμφάνιση έκανε η Ελένη Φουρέιρα και δημιούργησε "πανικό" στα social media! H ίδια φόρεσε άσπρο και μαύρο μπλουζάκι και σκόρπισε "πανικό"!

Η ίδια ως λάτρης της μόδας, φροντίζει να ακολουθεί τις τάσεις και μας το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία!

Πρόσφατα μάλιστα η τραγουδίστρια θέλησε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της μια "καυτή" εμφάνιση την οποία επέλεξε να συνδυάσει με το απόλυτο μπλουζάκι της χρονιάς.

Το ασπρόμαυρο συνολάκι της, έκανε τους πάντες να παραμιλούν, αλλά και να ζηλεύουν το μοναδικό της στυλ. Εσύ θα το τολμούσες;

Φυσικά, μετά από την εμφάνισή της με το ροζ τούλι, αυτή είναι ξεκάθαρα η αγαπημένη μας... Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Ελένη Φουρέιρα: Έβαλε μπλούζα από δέρμα και όλοι κοίταγαν το παντελόνι της! Ήταν κόκκινο και...

Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε μπλούζα από δέρμα και όλοι κοίταγαν το παντελόνι της! Ήταν κόκκινο και... άναψε φωτιές! Λογικό θα μας πείτε, αφού η τραγουδίστρια έχει αναλογίες που κολάζουν!

Η Ελένη Φουρέιρα, έχει γράψει ιστορία με το στιλ της και αυτή της η εμφάνιση, δεν αποτέλεσε εξαίρεση!

Μπορεί το ροζ να της πάει πολύ, με το τούλινο φόρεμά της να είναι από τα αγαπημένα μας αλλά και το δερμάτινο τοπ που φόρεσε, δεν πάει πίσω! Η ίδια, εμφανίστηκε σε συναυλία της με φαρδύ παντελόνι και για να ισορροπήσει το look της ολοκλήρωσε το σύνολο με κοντό μπουστάκι από δέρμα! Kάντο copy και δεν θα χάσεις! Ιδού η σχετική φωτογραφια:

Ελένη Φουρέιρα: Φόρεσε πορτοκαλί από πάνω μέχρι κάτω! Η μπλούζα που άφησε την κοιλιά της έξω!

H Ελένη Φουρέιρα φόρεσε πορτοκαλί από πάνω μέχρι κάτω! Η μπλούζα που άφησε την κοιλιά της έξω και «έκοψε» ανάσες, συζητιέται ακόμα!

Η τραγουδίστρια, σε ένα από τα τελευταία επεισόδια του The Final Four στον ΑΝΤ1, φρόντισε να δώσει ρέστα! Η Ελένη Φουρέιρα, φόρεσε ένα outfit όλο πορτοκαλί και μας τρέλανε κανονικά!

Μάλιστα, το total look της αποτελούνταν από crop top που άφηνε την κοιλιά της έξω και έδειξε τους κοιλιακούς της... Φυσικά, μετά από την εμφάνισή της με το ροζ τούλι, αυτή είναι ξεκάθαρα η αγαπημένη μας... Ιδού και η σχετική φωτογραφία: