Τατιάνα Στεφανίδου: Το καρό σύνολο της ήρθε από άλλη... χώρα! Το πανωφόρι της βρίσκεται στα trends του Χειμώνα!

Εσύ θα το φορούσες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τατιάνα Στεφανίδου: Το καρό σύνολο της ήρθε από άλλη... χώρα! Το πανωφόρι της βρίσκεται στα trends του Χειμώνα!

Το καρό σύνολο της Τατιάνας Στεφανίδου, ήρθε από άλλη.. χώρα. Μάλιστα, το πανωφόρι της βρίσκεται στα trends του φετινού Χειμώνα.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ πραγματοποιεί κάθε φορά σικάτες εμφανίσεις τόσο στην εκπομπή της, όσο και στις δημόσιες εμφανίσεις της, που αποσπούν τα καλύτερα σχόλια.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται με τις διαδικτυακές της φίλες όλες τις εμφανίσεις της με τα σχόλια να πέφτουν... βροχή.

Σε μια από τις αναρτήσεις της, φόρεσε ένα απίστευτο καρό σύνολο, το οποίο ήταν λες και ήρθε κατευθείαν από Παρίσι. Μάλιστα, η κάπα της βρίσκεται στα trends του φετινού Χειμώνα.

Τατιάνα Στεφανίδου ρούχα Instagram

Σε έξοδο της πριν λίγες ημέρες, φόρεσε ένα σύνολο όλο λευκά, όμως τα μάτια μας έπεσαν πάνω στις απίστευτες μπότες της.

Τατιάνα Στεφανίδου: Έβαλε πάνω της σύνολο με 615 ευρώ! Είναι όλο από σατέν και παίρνει Όσκαρ!

Η Τατιάνα Στεφανίδου έβαλε πάνω της σύνολο με 615 ευρώ! Είναι όλο από σατέν και παίρνει Όσκαρ κομψότητας, αφού αν και ακριβό, είναι υπέροχο!

Εξάλλου η Τατιάνα φημίζεται για το στιλ της αλλά και για τα πολύ σικάτα της outfit! Tο πιο πρόσφατο που φόρεσε, δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση μιας και από εμάς πήρε 10άρι!

Αποτελείται από 2 κομμάτια από σατέν, με φούστα και τοπ που αναδεικνύουν το καλλίγραμμο σώμα της. Η φούστα κοστίζει 295 ευρώ και το τοπ της 320. Θα τα βρείτε στο ennymonacostyle! Ιδού και η σχετική ανάρτηση:

Να σας θυμίσουμε και το σακάκι της, που κόστισε κοντά στα 1000 ευρώ!

Τατιάνα Στεφανίδου: Το σύνολο που φόρεσε και απογείωσε το Instagram!

Η Τατιάνα Στεφανίδου, όπως μπορεί να παρατηρήσει κάποιος και από τα social media της, λατρεύει την μόδα και ακολουθεί όλες τις τάσεις που κυκλοφορούν!

Στην πιο πρόσφατη ανάρτηση της, το σύνολο που φόρεσε, απογείωσε το Instagram.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, φόρεσε το απόλυτο κοστούμι σε ένα από τα πιο hot χρώματα της Άνοιξης και του καλοκαιριού. Επέλεξε ένα κοστούμι στην απόχρωση του ροζ, το οποίο συνδύασε με λευκή σατέν μπλούζα, nude γόβες σε παρόμοια απόχρωση και μια υπέροχη chic τσάντα!

Πάντα κομψή και στιλάτη, έδωσε άλλον αέρα στο σύνολό της!

Τατιάνα Στεφανίδου εμφάνιση στο Instagram

Το ροζ, είναι ένα από τα χρώματα που θα φορεθούν πολύ φέτος, τόσο στα ρούχα όσο και στο μακιγιάζ μας, ειδικά στις σκιές μας!

Τατιάνα Στεφανίδου: Απογείωσε το στυλ της με το πιο hot χρώμα της σεζόν!