Ράνια Θρασκιά: Έβαλε τζιν φόρεμα και τόνισε την μέση! Φρενίτιδα με μια μόνο φωτογραφία της!

Αν έχεις λεπτή μέση, copy the look και δεν θα χάσεις!

Ράνια Θρασκιά: Έβαλε τζιν φόρεμα και τόνισε την μέση! Φρενίτιδα με μια μόνο φωτογραφία της!

Η Ράνια Θρασκιά έβαλε τζιν φόρεμα και τόνισε την μέση! Φρενίτιδα με μια μόνο φωτογραφία της και αν δείτε γιατί, αμέσως θα καταλάβετε! Είναι ένα από τα δυνατά της σημεία...

Η Ράνια Θρασκιά, έχει αυτό που λέμε μεσογειακή σιλουέτα. Αν κι εσύ, ανήκεις σε αυτή τη κατηγορία γυναικών, τότε αυτό το look πρέπει να το κάνεις copy! Είναι ιδανικό για εσένα και θα κλέψεις καρδιές!

Η ίδια, έκανε εμφάνιση στο Πρωινό με το συγκεκριμένο λουκ και ενθουσίασε και την Φαίη Σκορδά. Λίγο αργότερα, ανέβασε και σχετικό post στο Instagram και πήραν φωτιά τα social της! Δείτε το:

Την έχετε δει και με πράσινο κοστούμι; Απλά θεά!

Ράνια Θρασκιά: Το λευκό της φόρεμα, είχε σούρα στη μέση! Οι γόβες έκαναν τα πόδια της 2 μέτρα!

Το λευκό φόρεμα της Ράνιας Θρασκιά, είχε σούρα στη μέση! Οι γόβες έκαναν τα πόδια της 2 μέτρα και το look αυτό είναι από εκείνα που πρέπει να αντιγράψεις!

Η παρουσιάστρια, εμφανίστηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και δίδαξε στιλ! Έβαλε λευκό φόρεμα, έβαλε και nude γόβες και πήρε το 10άρι!

Η Ράνια Θρασκιά τόνισε τη λεπτή της μέση με φόρεμα που είχε σούρα και προκάλεσε φρενίτιδα στο Instagram! Αν είσαι κι εσύ από τις τυχερές που έχουν μέση δαχτυλίδι, copy the look άφοβα αφού θα σου ταιριάξει γάντι! Ιδού και η σχετική φωτογραφία από το Instagram της:

Έχετε δει και την τούρτα που έφτιαξε για τα γενέθλια του γιου της; Πάθαμε σοκ!