Αυτόν τον χειμώνα φόρεσε τα γάντια σου με στιλ όπως οι Star του Hollywood!

Κράτα χέρια σου ζεστά και μοδάτα!

Αρθρογράφος: Μαίρη Μιχελή
Μαίρη Μιχελή
Youweekly Editor
Αυτόν τον χειμώνα φόρεσε τα γάντια σου με στιλ όπως οι Star του Hollywood!

Φόρεσε τα γάντια σου αυτόν τον χειμώνα έτσι όπως τα βάζουν πάνω τους και οι μεγάλες Star του Hollowood, δηλαδή με στιλ!

Πέρυσι τον χειμώνα έπιασα τον εαυτό μου να φεύγει από το σπίτι πολλές φορές με πολλά ρούχα, αλλά έλειπε ένα βασικό στοιχείο κι αυτό είναι τα γάντια! Τα αποτελέσματα φυσικά ήταν τρομακτικά... σκασμένα χέρια με πληγές και ξέρεις πως είναι όταν κάνεις αυτά τα λάθη, γιατί το 'χεις κάνεις κι εσύ έστω και μια φορά! Όταν βρέχει κι όλα είναι τρεις φορές χειρότερα. Κάθε φορά που συμβαίνει σκέφτομαι "θυμήσου το την επόμενη φορά", αλλά πάντα καταλήγω να τα ξεχνώ.

Έτσι, αποφάσισα αυτόν τον χειμώνα να επαναπροσδιορίσω το στιλ μου και να αγοράσω γάντια που θα θέλω να τα φοράω. Γάντια εντυπωσιακά, με χρώματα και ενδιαφέροντα υφάσματα. Οι παρακάτω celebrities έχουν δυνατά κομμάτια και πρέπει να μπούμε και εμείς στο παιχνίδι με αντίστοιχα!

Charli XCX

Charli XCX τραγουδίστρια στιλ

Βλέπεις πως το σχέδιο από τα γάντια της ταιριάζει τέλεια με την μπλούζα της; Εγώ όταν την είδα χειροκρότησα ίσα με 10 φορές για αυτήν την επιλογή!

Hilary Duff

Hilary Duff Χίλαρι Νταφ τραγουδίστρια ηθοποιός στιλ

Με αυτά τα κομψά δερμάτινα γάντια, η βροχή μπορεί να πέφτει και με παγώνει, αλλά τα χέρια μου θα παραμένουν ζεστά!

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez τραγουδίστρια ηθοποιός στιλ

Το στιλ της Τζένιφερ Λόπεζ είναι μια έξτρα απόδειξη ότι τα μακριά δερμάτινα γάντια θα κάνουν όποιον τα φοράει να φαίνεται «τρελά» πλούσιος και κομψός.

Jennifer Nettles

Jennifer Nettles τραγουδίστρια στιλ

Η ίδια ταιριάζει το χρώμα από τα γάντια της με το σχέδιο του παλτού της. Κάνει όλο το σύνολο να φαίνεται αρμονικό με έναν πολύ επιτυχημένο τρόπο.

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker

Τα μωβ γάντια της Πάρκερ συνοδεύουν το καφέ τζάκετ της και ταιριάζει τέλεια με το φόρεμα που φοράει από κάτω. Άλλωστε η γυναίκα είναι θρύλος της μόδας!

Δες εδώ λοιπόν τα καλύτερα και πιο μοδάτα γάντια που κυκλοφορούν στην αγορά!