Μαρία Μπεκατώρου: Το πράσινό φόρεμά της, είχε ίδιο χρώμα με τα μάτια της! Έκατσε σε γκρι καναπέ και έμοιαζε Βασίλισσα!

Σικάτη και χαμογελαστή!

Μαρία Μπεκατώρου: Το πράσινό φόρεμά της, είχε ίδιο χρώμα με τα μάτια της! Έκατσε σε γκρι καναπέ και έμοιαζε Βασίλισσα!

Το πράσινο φόρεμα της Μαρίας Μπεκατώρου, είχε ίδιο χρώμα με τα μάτια της! Έκατσε σε γκρι καναπέ και έμοιαζε Βασίλισσα, και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για το look της!

Η Μαρία, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όλα! Μάλιστα μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πολυετής φιλία της με την Υβόννη Μπόσνιακ.

Η παρουσιάστρια, επέλεξε ένα look που δεν ξέφυγε από το στιλ της. Σε μίνι μήκος, σμαραγδί χρώμα και άλφα γραμμή, πραγματικά καθήμενη στον γκρι καναπέ του Γρηγόρη έμοιαζε με Βασίλισσα! Δείτε την σχετική φωτογραφία και σίγουρα θα συμφωνήσετε μαζί μας:

Βρήκα για εσάς το υπέροχο παλτό της Μαρίας Μπεκατώρου!

Στην επίσκεψη μου στο Serendipity ανακάλυψα ένα παλτό που από την πρώτη στιγμή μου τράβηξε την προσοχή. Είναι το παλτό που είχε φορέσει η Μαρία Μπεκατώρου και με κατέπληξε!

Το παλτό είναι ένα απλό, κλασικό κομμάτι που μπορεί να μετατρέψει την πιο απλή σας εμφάνιση σε πολύ ενδιαφέρουσα! Αυτό ακριβώς κάνει το παλτό που φόρεσε η Μαρία Μπεκατώρου.

Ροζ με άπρες ρίγες μέχρι το γόνατο και με το μαλακή του ύφανση νιώθετε πραγματικά να αγκαλιάζει το σώμα σας!Μια εμφάνιση που εξέπεμπε κομψότητα και φινέτσα!

Δείτε το βίντεο και πραγματικά θα το λατρέψετε:

Serendipity, Mάρκου Μπότσαρη 9, Γλυφάδα

Τηλ. 210 8945179

Μαρία Μπεκατώρου: Τη ρώτησαν για τον Αλέξη Γεωργούλη και "έμεινε"! «Δεν ασχολούμαι...»

"Έμεινε" on camera η Μαρία Μπεκατώρου, όταν την ρώτησαν για τον Αλέξη Γεωργούλη και τη συμμετοχή του στο φετινό Your Face Sounds Familiar. «Δεν ασχολούμαι καθόλου με αυτά» απάντησε η παρουσιάστρια.

Πολύς ντόρος έχει γίνει σχετικά με το αν ο Αλέξης Γεωργούλης θα είναι φέτος μέλος της κριτικής επιτροπής του YSFS.

Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των ΚουΚου» για το show, σχολιάζοντας:

«Δυστυχώς η Μιμή Ντενίση δεν μπορεί να είναι γιατί το κανάλι αποφάσισε να παραμείνει ίδια μέρα εγγραφής, η Τετάρτη. Με στεναχωρεί γιατί πέρασα φανταστικά μαζί της και γνώρισα έναν υπέροχο άνθρωπο. Θα είναι μαζί μας η Μίρκα Παπακωνσταντίνου που την έχω γνωρίσει λίγο αλλά μου αρέσει πολύ».

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα, η Μαρία Μπεκατώρου αποκάλυψε και το λόγο για τον οποίο δε θα δούμε τη Μιμή Ντενίση στο φετινό show!

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια ρωτήθηκε για τον Αλέξη Γεωργούλη και απάντησε: «Δεν ασχολούμαι γενικά καθόλου με το εσωτερικό κομμάτι της παραγωγής, εγώ κάνω αυτά που μου ανακοινώνουν να κάνω. Τι να πω εγώ σε αυτό; Δεν θέλω να πω κάτι…»!