Βίκυ Καγιά: Αυτά τα παπούτσια τα έφτιαξαν μόνο για εκείνη! Είναι μαύρα με πούπουλα!

Θα τα λατρέψεις!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βίκυ Καγιά: Αυτά τα παπούτσια τα έφτιαξαν μόνο για εκείνη! Είναι μαύρα με πούπουλα!

Αυτά τα παπούτσια τα έφτιαξαν αποκλειστικά και μόνο για την Βίκυ Καγιά. Είναι μαύρα με πολλά πούπουλα και θα τα λατρέψεις όπως και εμείς.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο είναι brand ambassador των Migato και οι δημιουργίες που φοράει στα πόδια της προκαλούν φρενίτιδα.

Η εταιρία υποδημάτων έφτιαξε ένα απίστευτο ψηλό μποτάκι costum made για την Βίκυ Καγιά και το σχέδιο του πρόκειται να σε «τρελάνει».

Είναι μαύρο ψηλό με λεπτό τακούνι και στο πάνω μέρος είναι γεμάτο με μαύρα επίσης πούπουλα. Αυτά βέβαια, δεν είναι τα μόνα παπούτσια από τα Migato που φόρεσε και προκάλεσε πανικό.

Βίκυ Καγιά: Τα παπούτσια της θα τα φορέσεις μόνο αν είσαι τολμηρή! Έχουν σχέδιο που μόνο εκείνη μπορεί να αναδείξει!

Τα παπούτσια που φόρεσε η Βίκυ Καγιά θα τα φορέσεις και εσύ μόνο αν είσαι τολμηρή. Έχουν σχέδιο που μόνο εκείνη μπορεί να αναδείξει άψογα.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε από τα backstage του GNTM έκαναν πανικό, καθώς επέλεξε ρούχα που «τρελαίνουν» σχεδόν κάθε γυναίκα και θέλει να αποκτήσει.

Η Βίκυ Καγιά πολλές φορές έχει επιλέξει εκκεντρικά παπούτσια κάτι στο οποίο όπως φαίνεται έχει αδυναμία.

Σε μια από τις φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει την είδαμε να φοράει παπούτσια που μόνο εκείνη με το στιλ της θα μπορούσε να αναδείξει.

Εσείς θα τα φορούσατε; Θα τα βρείτε στο Migato!

Βίκυ Καγιά παπούτσια

Βίκυ Καγιά: Φόρεσε τα παπούτσια που θέλουν όλες φέτος το χειμώνα και προκάλεσε φρενίτιδα! Που μπορείς να τα βρεις;

Η Βίκυ Καγιά φόρεσε τα παπούτσια που θέλουν να έχουν όλες φέτος το χειμώνα και προκάλεσε φρενίτιδα! Που μπορείς να τα βρεις κι εσύ;

Η γνωστή παρουσιάστρια και κριτής του GNTM ως μοντέλο ακολουθεί πιστά την μόδα και της τάσεις της σεζόν και έτσι σε κάθε εμφάνιση της «κλέβει» την παράσταση!

Η Βίκυ Καγιά στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι μόδας του Star φόρεσε ένα εκπληκτικό φόρεμα, αλλά εμείς σταθήκαμε για περισσότερη ώρα στα πόδια της!

Βίκυ Καγιά: Αυτό το παπούτσι της έχει παντού... διαμάντια και κοστίζει κάτω από 80 ευρώ! Θα το βρεις εδώ!

Εκτός από τα καλλίγραμμα πόδια της όμως κοιτούσαμε για ώρα τα παπούτσια που επέλεξε να βάλει, αφού πρόκειται για τα παπούτσια της χρονιάς! Είναι αυτά που κάθε γυναίκα θέλει να έχει φέτος στην ντουλάπα της!

Φυσικά μιλάμε για τις βελούδινες γόβες που κάνουν θραύση και αναζητάμε όλες!

Θα τα βρείτε σε καταστήματα του Migato ή στο online store!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Βίκυ Καγιά παππούτσια