Κατερίνα Στικούδη: Φόρεσε το ίδιο σύνολο που είχε φορέσει πριν λίγο καιρό η Χριστίνα Μπόμπα! Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Το εντυπωσιακό γαλαζοπράσινο στυλ!

Κατερίνα Στικούδη: Φόρεσε το ίδιο σύνολο που είχε φορέσει πριν λίγο καιρό η Χριστίνα Μπόμπα! Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Η Κατερίνα Στικούδη φόρεσε το ίδιο σύνολο που είχε βάλει πριν από λίγο καιρό και η Χριστίνα Μπόμπα! Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Η παρουσιάστρια φόρεσε στο χθεσινό επεισόδιο του My Style Rocks ένα γαλαζοπράσινο βελούδινο κουστούμι με βαθύ ντεκολτέ που αναδείκνυε την σιλουέτα της και τόνιζε τα χρώματα της.

Κατερίνα Στικούδη My Style Rocks

Η εμφάνιση της ήταν άκρως εντυπωσιακή και δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο. Το σύνολο της όμως κάτι μας θύμιζε!

Με τέτοιο σώμα άλλωστε, η ίδια μπορεί να φορέσει ό,τι θέλει, αφού έχει αναλογίες μοντέλου. Μάλιστα το Youweekly.gr, σας έχει γράψει εδώ και καιρό την δίαιτά της.

Πριν λίγο καιρό μια ακόμη κυρία της ελληνικής showbiz είχε κάνει δημόσια εμφάνιση με αυτό. Ο λόγος για την Χριστίνα Μπόμπα που είχε επιλέξει το συγκεκριμένο σύνολο σε βραδινή της έξοδο.

Ομολογουμένως και οι δυο κυρίες είναι άκρως εντυπωσιακές με ξεχωριστή ομορφιά, οπότε θεωρούμαι πως ταίριαζε και στις δυο άψογα.

Χριστίνα Μπόμπα δουλειά

My Style Rocks Gala: Έλαμψε η Κατερίνα Στικούδη! Η εικόνα της προκάλεσε "εγκεφαλικά"!

Έλαμψε η Κατερίνα Στικούδη στην πρεμιέρα του My Style Rocks Gala! Η εικόνα της προκάλεσε "εγκεφαλικά" στο πλατό και όχι μόνο!

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με ένα υπέροχο μαύρο outfit, και "μαγνήτισε" όλα τα βλέμματα πάνω της, ενώ ανέδειξε και τα καλλίγραμμα πόδια της!

Χαρακτηριστικά η ίδια είπε, «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, πάρα πολύ ενθουσιασμένη. Έχουμε ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για εσάς και ένα φαντασμαγορικό show. Στόχος μας είναι να γεμίσουμε με λάμψη, με στυλ, με μόδα, αλλά και διασκέδαση το βράδυ σας. Και σας δίνω την υπόσχεσή μου ότι αυτό θα γίνεται κάθε Παρασκευή βράδυ από τον ΣΚΑΙ.

Η διάθεσή μας έχει χτυπήσει κόκκινο, είμαστε όλοι πάρα πολύ ανεβασμένοι για έναν πολύ μεγάλο λόγο. Στο τέλος του σημερινού μας επεισοδίου θα μάθουμε ποια θα είναι η νικήτρια της εβδομάδας. Η νικήτρια που θα κερδίσει 2.500 ευρώ. Δυστυχώς όμως σήμερα θα μάθουμε και ποια θα είναι η πρώτη αποχώρηση, ποια θα είναι η κοπέλα που θα φύγει από το My Style Rocks».

My Style Rocks Gala Κατερίνα Στικούδη