Φαίη Σκορδά: Τα παπούτσια της είναι κόκκινα και μοιράζουν «εγκεφαλικά»! Κοστίζουν 211 ευρώ!

Προκαλούν φρενίτιδα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: Τα παπούτσια της είναι κόκκινα και μοιράζουν «εγκεφαλικά»! Κοστίζουν 211 ευρώ!

Η Φαίη Σκορδά έβαλε στα πόδια της τα πιο υπέροχα παπούτσια, τα οποία είναι κόκκινα και μοιράζουν «εγκεφαλικά» με τη λεπτομέρεια που έχουν πίσω! Κοστίζουν 211 ευρώ και ξέρουμε πού θα τα βρεις!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια κατάφερε και πάλι να κλέψει την παράσταση με την υπέροχη εμφάνιση που έκανε!

Βέβαια η αλήθεια είναι πως αυτό που πρόσεξαν όλοι, ήταν τα υπέροχα παπούτσια που επέλεξε να φορέσει. Κόκκινα πέδιλα με μία λεπτομέρεια στο πίσω μέρος, είναι με διαφορά το πιο θανατηφόρο παπούτσι που θα μπορούσε να επιλέξει για να συνδυάσει με το γκρι της φόρεμα.

Τα παπούτσια είναι από Bilero Shoes και κοστίζουν 211 ευρώ!

Σου βρήκαμε επίσης τις υπέροχες μπότες που φόρεσε και κοντεύουν να εξαντληθούν!

Φαιη Σκορδά: Τα παπούτσια της έχουν γίνει… viral! Τα φοράνε όλες οι γυναίκες!

Τα παπούτσια της Φαίης Σκορδά έχουν γίνει... viral. Τα φοράνε όλες οι γυναίκες και έχουν γίνει εδώ και πολλούς μήνες hot trend.

Η παρουσιάστρια λατρεύει την μόδα και δοκιμάζει όλες τις τάσεις που βγαίνουν κατά καιρούς από τους μεγάλους οίκους μόδας, αλλά και από αγαπημένες αλυσίδες.

Φαίη Σκορδά: Τα μποτάκια της βγήκαν σε έκπτωση! Βρείτε τα 30 ευρώ κάτω...

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλά συνολάκια που έχει φορέσει στην εκπομπή της, αλλά και από εξόδους της.

Σε ένα αυτά, την είδαμε να φοράει τα παπούτσια που έχουν γίνει viral και τα φοράνε όλες οι γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας.

Πρόκειται για να fila τα οποία μπορείς να βρεις παντού!

Φαιη Σκορδά παπούτσια viral

Φαίη Σκορδά: Με αυτό το μποτάκι, τις «πάτησε» όλες κάτω! Ξέρουμε πού θα το βρεις....

Η Φαίη Σκορδά έκανε κίνηση ματ και με αυτό το μποτάκι, τις «πάτησε» όλες κάτω! Ξέρουμε πού θα το βρεις αλλά και πόσο κοστίζει...

Η Φαίη Σκορδά, εχτές στο Πρωινό, έκανε μια εμφάνιση που θα συζητηθεί! Η όμορφη παρουσιάστρια, φόρεσε την τάση της σεζόν και το μποτάκι της, έκανε την διαφορά.

Φαίη Σκορδά: Αυτός είναι ο άντρας που την επισκέφτηκε στο σπίτι της! Του έχει μεγάλη αδυναμία!

Φέτος, τα animal prints και τα κροκό έχουν την τιμητική τους και η Φαίη Σκορδά ως γνήσια fahionista, φόρεσε πρώτη την τάση. Η μαύρη λουστρίνι κροκό μπότα της είναι από την εταιρία Guess και κοστίζει 177,65 ευρώ. Εμείς, την λατρέψαμε με την πρώτη ματιά.... Εσύ; Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Φαίη Σκορδά: Με αυτό το μποτάκι, τις «πάτησε» όλες κάτω! Ξέρουμε πού θα το βρεις....