Ελένη Φουρέιρα: Το πανωφόρι της ήταν «μπόμπα»! Είχε πάνω φούξια και πορτοκαλί, λίγες μπορούν να το υποστηρίξουν...

Η Ελένη παρέδωσε μαθήματα στιλ!

Ελένη Φουρέιρα: Το πανωφόρι της ήταν «μπόμπα»! Είχε πάνω φούξια και πορτοκαλί, λίγες μπορούν να το υποστηρίξουν...

Το πανωφόρι της Ελένης Φουρέιρα ήταν «μπόμπα»! Είχε πάνω φούξια και πορτοκαλί, λίγες μπορούν να το υποστηρίξουν και εκείνη έκανε την διαφορά! Άλλωστε Φουρέιρα είναι αυτή...

Η τραγουδίστρια, μπορεί να χώρισε με τον Μποτία αλλά δεν μασάει! Κάνει την μια εμφάνιση πίσω από την άλλη και με το στιλ της γράφει ιστορία!

Στην πιο πρόσφατη φωτογραφία της στο Instagram η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε με ένα bomber jacket. Είχε πάνω φούξια και πορτοκαλί και λόγω των πολύ έντονων χρωμάτων του, λίγες μπορούν να το υποστηρίξουν χωρίς να τις «καταπιεί» το ρούχο. Η Ελένη πάντως το τόλμησε και δικαιώθηκε! Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Ελένη Φουρέιρα: Φόρεσε πορτοκαλί από πάνω μέχρι κάτω! Η μπλούζα που άφησε την κοιλιά της έξω!

H Ελένη Φουρέιρα φόρεσε πορτοκαλί από πάνω μέχρι κάτω! Η μπλούζα που άφησε την κοιλιά της έξω και «έκοψε» ανάσες, συζητιέται ακόμα!

Η τραγουδίστρια, σε ένα από τα τελευταία επεισόδια του The Final Four στον ΑΝΤ1, φρόντισε να δώσει ρέστα! Η Ελένη Φουρέιρα, φόρεσε ένα outfit όλο πορτοκαλί και μας τρέλανε κανονικά!

Μάλιστα, το total look της αποτελούνταν από crop top που άφηνε την κοιλιά της έξω και έδειξε τους κοιλιακούς της... Φυσικά, μετά από την εμφάνισή της με το ροζ τούλι, αυτή είναι ξεκάθαρα η αγαπημένη μας... Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Ελένη Φουρέιρα: Έβαλε πορτοκαλί φούστα με "επικίνδυνο" άνοιγμα! Ο Μποτία τη βλέπει και παραμιλάει!

Η Ελένη Φουρέιρα έκανε και πάλι το θαύμα της με την εμφάνισή της! Έβαλε πάνω της την πιο "καυτή" πορτοκαλί φούστα, η οποία είχε μάλιστα "επικίνδυνο" άνοιγμα! Ο Αλμπέρτο Μποτία τη βλέπει και παραμιλάει!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει "θανατηφόρο" σώμα και αυτό φαίνεται μέσα από κάθε της look. Με κάθε της εμφάνιση, η Ελένη Φουρέιρα βάζει "φωτιά" σε όλους!

Έτσι σε μία πρόσφατη εμφάνιση της, η Ελένη Φουρέιρα φόρεσε μία κοντή πορτοκαλί φούστα η οποία είχε μάλιστα και σκίσιμο!

Το look αυτό ήταν κανονικό... fuego!

Σας βρήκαμε επίσης, το "ζεβρέ" ρούχο που φόρεσε στον τελικό της Αλβανίας για τη Eurovision!