Βάσω Λασκαράκη: Μας έβαλε στο δωμάτιο της κόρης της! Με τον Σουλτάτο της έχουν πολύχρωμη κουρτίνα!

Θα πάθετε πλάκα! Την έχουν σαν πριγκίπισσα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βάσω Λασκαράκη: Μας έβαλε στο δωμάτιο της κόρης της! Με τον Σουλτάτο της έχουν πολύχρωμη κουρτίνα!

Στο δωμάτιο της κόρης της μας έβαλε η Βάσω Λασκαράκη και όπως είδαμε με τον Λευτέρη Σουλτάτο της έχουν βάλει πολύχρωμες κουρτίνες.

Η ηθοποιός μπορεί να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο για την μονάκριβη κόρη της, την οποία έχει αποκτήσει με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Χθες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από το υπνοδωμάτιο της για να μας δείξει το δώρο που της πήρε.

Συγκεκριμένα, η Βάσω Λασκαράκη της έβαλε στη μέση του δωματίου, δίπλα από το λευκό ξύλινο κρεβάτι της μια μεγάλη σκηνή για να παίζει.

Όλο το δωμάτιο είναι διακοσμημένο με χρώματα αλλά και τους αγαπημένους της παιδικούς ήρωες.

Βάσω Λασκαράκη σπίτι δωμάτιο κόρης

Η Βάσω Λασκαράκη μετά τον γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της. Τι είχε απαντήσει στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού;

Βάσω Λασκαράκη: Με μια φωτογραφία μας έδειξε το παιδικό δωμάτιο! Είναι γεμάτο με...

Με μια φωτογραφία η Βάσω Λασκαράκη μας έδειξε το παιδικό δωμάτιο της κόρης της και είναι γεμάτο με αρκουδάκια και πριγκίπισσες.

Η ηθοποιός, η οποία κρατάει χαμηλό προφίλ στην προσωπική της ζωή, αφού θέλει να προστατεύσει την Εύα από την έκθεση, μας έδειξε για πρώτη φορά το υπνοδωμάτιο της.

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, η Βάσω Λασκαράκη πόζαρε στο δωμάτιο της 6χρονης κόρης της, που έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγο της, Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Το χρώμα που επικρατεί είναι το ροζ και η όλη διακόσμηση θυμίζει πραγματικά δωμάτιο μικρής πριγκίπισσας.

Βάσω Λασκαράκη δωμάτιο κόρης

Βάσω Λασκαράκη: Το σπίτι της είναι γεμάτο από ένα φυτό! Ο κρυφός συμβολισμός...

Το σπίτι της Βάσως Λασκαράκη είναι γεμάτο από ένα φυτό! Ο κρυφός συμβολισμός που σχεδόν κανείς δεν ήξερε!

Μια φωτογραφία της στο Instagram πρόδωσε την εμμονή της Βάσως Λασκαράκη με ένα συγκεκριμένο φυτό.... Και μάλιστα το έχει σχεδόν σε όλα τα δωμάτια!

Η Βάσω Λασκαράκη, πόζαρε στο σαλόνι του σπιτιού της και εμείς προσέξαμε τους κάκτους της! Η ηθοποιός, έχει όχι έναν, αλλά δύο πάνω στο τραπέζι και όπως όλα δείχνουν, τους αγαπάει πολύ! Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Βάσω Λασκαράκη: Είχε αγκαλιά τον Σουλτάτο και όλοι κοίταγαν την τσάντα της! Κοστίζει πάνω από 9.000 ευρώ!