Φαίη Σκορδά: Φόρεσε το πιο κλασικό λευκό t-shirt με τον πιο στιλάτο τρόπο! Θα σε «τρελάνουν» τα ασημένια πέδιλα της!

Κορίτσια, πάρτε ιδέες!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: Φόρεσε το πιο κλασικό λευκό t-shirt με τον πιο στιλάτο τρόπο! Θα σε «τρελάνουν» τα ασημένια πέδιλα της!

Το πιο κλασικό t-shirt η Φαίη Σκορδά το φόρεσε με τον πιο στιλάτο τρόπο. Τα πέδιλα που το συνδύασε είναι ασημένια και θα σε «τρελάνουν».

Η παρουσιάστρια του Πρωινού χθες, έκανε ένα απλό σύνολο να φαίνεται εντυπωσιακό και σικάτο, φορώντας το πιο φωτεινό χαμόγελο της.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία Desiree Fashion. Συνδύασε ένα κλασικό λευκό T-shirt με μαύρα γράμματα και μια μίνι tweed φούστα. Ολοκλήρωσε το σύνολο της με ένα ζευγάρι λευκά πέδιλα της εταιρίας Halaras.

Την επική... γκάφα που έκανε την μάθατε; Το αποκάλυψε μόνο της στις κάμερες και θα σας κάνει να δακρύσετε!

Φαίη Σκορδά: Τα πέδιλα της έχουν μαζί άσπρο και μαύρο! Είναι σε έκπτωση, 50 ευρώ κάτω!

Τα πέδιλα της Φαίης Σκορδά έχουν μαζί άσπρο και μαύρο! Είναι σε έκπτωση, 50 ευρώ κάτω και ξέρουμε πού θα τα βρεις! Έχουν αδειάσει τα μαγαζιά που τα πουλάνε, αφού φοριούνται με τα πάντα!

Άλλωστε το print τους, σου επιτρέπει να τα φορέσεις και τώρα τον χειμώνα! Έχουν πάνω άσπρο και μαύρο και είναι από pony skin. Η Φαίη Σκορδά τα συνδύασε με μαύρο φόρεμα και όλοι παραμίλησαν!

Για την ιστορία, να πούμε ότι είναι από τα Nine West και πωλούνται από τα καταστήματα Haralas. Έχουν αρχική τιμή 119 ευρώ και πλέον κοστίζουν 71,40! Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Την έχετε δει και με το τζιν και την μπλούζα της από βελούδο;

Φαιη Σκορδά: Τα παπούτσια της έχουν γίνει… viral! Τα φοράνε όλες οι γυναίκες!

Τα παπούτσια της Φαίης Σκορδά έχουν γίνει... viral. Τα φοράνε όλες οι γυναίκες και έχουν γίνει εδώ και πολλούς μήνες hot trend.

Η παρουσιάστρια λατρεύει την μόδα και δοκιμάζει όλες τις τάσεις που βγαίνουν κατά καιρούς από τους μεγάλους οίκους μόδας, αλλά και από αγαπημένες αλυσίδες.

Φαίη Σκορδά: Τα μποτάκια της βγήκαν σε έκπτωση! Βρείτε τα 30 ευρώ κάτω...

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλά συνολάκια που έχει φορέσει στην εκπομπή της, αλλά και από εξόδους της.

Σε ένα αυτά, την είδαμε να φοράει τα παπούτσια που έχουν γίνει viral και τα φοράνε όλες οι γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας.

Πρόκειται για να fila τα οποία μπορείς να βρεις παντού!

Φαιη Σκορδά παπούτσια viral