Ζέτα Μακρυπούλια: Το γκρι της τζιν «παντρεύτηκε» άψογα με τις φούξια γόβες! «Κόλλησε» ξανά ο Χατζηγιάννης!

Παρέδωσε μαθήματα στιλ! Μας τρέλανε!

Ζέτα Μακρυπούλια: Το γκρι της τζιν «παντρεύτηκε» άψογα με τις φούξια γόβες! «Κόλλησε» ξανά ο Χατζηγιάννης!

Το γκρι τζιν της Ζέτας Μακρυπούλια «παντρεύτηκε» άψογα με τις φούξια γόβες! «Κόλλησε» ξανά ο Χατζηγιάννης, όπως κολλήσαμε κι εμείς με το look της.

Η παρουσιάστρια, είναι στα καλύτερά της και δεν το κρύβει! Η εκπομπή της σαρώνει στα νούμερα τηλεθέασης αλλά και τα προσωπικά της δεν πάνε πίσω!

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ζουν ευτυχισμένοι μαζί, χωρίς να προκαλούν τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, σίγουρα με την εμφάνισή της στο Ρουκ Ζουκ, θα κόλλησε ο τραγουδιστής, αφού ήταν για αριστείο! Έβαλε γκρι τζιν, φούξια πουλόβερ και «πάντρεψε» το look άψογα με τις φούξια μεταλλιζέ γόβες της! Επειδή τα λόγια είναι περιττά, δείτε την εμφάνιση ποίημα:

Ζέτα Μακρυπούλια: Το γκρι της τζιν και οι λεοπάρ γόβες, την έκαναν «Βασίλισσα»! Την είδε ο Χατζηγιάννης και τρελάθηκε!

Το γκρι τζιν και οι λεοπάρ γόβες της Ζέτας Μακρυπούλια, την έκαναν «Βασίλισσα»! Την είδε ο Χατζηγιάννης και τρελάθηκε αφού το look της ήταν για άριστα 10!

Η Ζέτα Μακρυπούλια την Κυριακή, ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram με την εμφάνισή της, για... χαλάρωμα! Ωστόσο, ακόμα και στο ρεπό της είναι στιλάτη και λαμπερή, όπως θα δείτε και εσείς.

Η παρουσιάστρια φόρεσε ένα στενό γκρι τζιν που αναδείκνυε τα πόδια της αλλά και λεοπάρ γόβες! Σίγουρα όταν την είδε ο Χατζηγιάννης θα τρελάθηκε, όπως τρελαθήκαμε και εμείς με το κορμί της. Έχετε δει αλήθεια την δίαιτά της;

Ιδού και η σχετική ανάρτηση:

Ζέτα Μακρυπούλια: «Σήμερα γάμος γίνεται»! Το λευκό φόρεμα που είδε ο Χατζηγιάννης και «πρόδωσε» συνεργάτης της!

«Σήμερα γάμος γίνεται» για την Ζέτα Μακρυπούλια; Το λευκό φόρεμα που είδε ο Χατζηγιάννης και «πρόδωσε» συνεργάτης της, αφού με μια λεζάντα φωτογραφίας προκλήθηκε ο απόλυτος πανικός! Τι έχει συμβεί;

Η παρουσιάστρια, ντύθηκε και στολίστηκε για το Ρουκ Ζουκ αλλά προκάλεσε άθελά της ταραχές! Ο στιλίστας της, ανέβασε σχετική φωτογραφία και εγραψε στη λεζάντα: «Σήμερα γάμος γίνεται» ! Αμέσως ξεκίνησαν τα... δημοσιεύματα για τον γάμο με τον Χατζηγιάννη αλλά φυσικά το ζευγάρι είναι πολύ καλά στα προσωπικά του, και δεν παντρεύεται.

Πάντως, σίγουρα αν την είδε ο ίδιος με το σχετικό φόρεμα θα το ενέκρινε, αφού το λευκό πάει πολύ στην Ζέτα. Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Tην έχετε δει και με μαύρο σύνολο;