Μελίνα Ασλανίδου: Σκόρπισε "εγκεφαλικά"! Έβαλε "καυτό" δερμάτινο και έμειναν όλοι άφωνοι!

Η εικόνα "μιλάει" από μόνη της!

Μελίνα Ασλανίδου: Σκόρπισε

Η Μελίνα Ασλανίδου έκανε μια μοναδική εμφάνιση και σκόρπισε "εγκεφαλικά" στα social media! Έβαλε "καυτό" δερμάτινο και έμειναν όλοι άφωνοι με τα καλλίγραμμα πόδια της!

Η γνωστή τραγουδίστρια είναι μια εκπληκτική ερμηνεύτρια, αλλά πολλές φορές εντυπωσιάζει και με τις στιλιστικές επιλογές που κάνει!

Η Μελίνα Ασλανίδου προτιμάει τα πιο casual ρούχα στην καθημερινότητα της, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγει και τα πιο ροκ κομμάτια. Κάτι που έκανε και πρόσφατα μάλιστα, και μας το απέδειξε όταν δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια εικόνα όπου φόραγε ένα total black outfit.

Η ίδια πόζαρε πιο "hot" από ποτέ και τα σχόλια έπεσαν "βροχή"!

Να θυμηθούμε επίσης και την απίστευτη μαύρη τουαλέτα που φόρεσε στον τελικό.

Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε δερμάτινο παντελόνι με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο και προκάλεσε χαμό!

Η Μελίνα Ασλανίδου επέλεξε να φορέσει ένα δερμάτινο παντελόνι με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο και προκάλεσε χαμό με την εμφάνιση της!

Η γνωστή τραγουδίστρια είναι μια εκπληκτική ερμηνεύτρια, αλλά πολλές φορές εντυπωσιάζει και με τις στιλιστικές επιλογές που κάνει!

Η Μελίνα Ασλανίδου προτιμάει τα πιο casual ρούχα στην καθημερινότητα της και λίγο πιο ροκ κομμάτια. Όταν όμως ανεβαίνει στην σκηνή τα ενδύματα της είναι προσαρμοσμένα στα νυχτερινά μαγαζιά που εμφανίζεται!

Ωστόσο, όπως είδαμε καταφέρνει και μέσα σε αυτές τις εμφανίσεις ενσωματώνει το προσωπικό της γούστο! Έτσι φόρεσε ένα δερμάτινο παντελόνι, που είναι πιο ροκ και casual με μια καλή λευκή μπλούζα πετυχαίνοντας έτσι μια από τις πιο όμορφες εμφανίσεις της!

Δείτε την σχετικές δημοσιεύσεις:

Δείτε την επίσης σε εμφάνιση με παντελόνι από δέρμα και μπλούζα με άνοιγμα! Έριξε μπροστά τα μαλλιά και έγινε «χαμός»!

Μελίνα Ασλανίδου: Το παντελόνι της έμοιαζε με φόρμα αλλά ήταν όλο στρας! Ξεπουλάει σε όλα τα χρώματα!

Το παντελόνι της Μελίνας Ασλανίδου έμοιαζε με φόρμα αλλά ήταν όλο στρας! Ξεπουλάει σε όλα τα χρώματα και είναι το top trend της σεζόν!

Η τραγουδίστρια, δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το καμαρίνι της, την ώρα που ετοιμαζόταν για τον τελικό του X-Factor.

Η Μελίνα Ασλανίδου με casual διάθεση, έβαλε το παντελόνι της φόρμας της το οποίο όμως είχε μια διαφορά από τα συνηθισμένα: Είχε στο πλάι ρίγα και ήταν όλο με στρας. Τα παντελόνια αυτά, είναι από τα top trends της σεζόν και ξεπουλάνε σε όλα τα χρώματα. Η Μελίνα πόνταρε στην άνεση αλλά δεν άφησε και το στιλ της πίσω... Όσο για το look του τελικού; Έκλεψε πάλι τις εντυπώσεις με το κομψό φόρεμα που φόρεσε!

Ιδού και η σχετική φωτογραφία: