Ελένη Χατζίδου: "Λάμπει" με το χακί μπουφάν! Ο Ετεοκλής δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της!

Η εικόνα μιλάει από μόνη της!

Ελένη Χατζίδου:

H Ελένη Χατζίδου "λάμπει" από την κορυφή ως τα νύχια και δεν το κρύβει! Η τραγουδίστρια φόρεσε χακί μπουφάν, και ακόμη και ο Ετεοκλής δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της!

Η ίδια ως λάτρης των social media, μοιράζεται όλες τις στιγμές της με τους θαμαστές της!

Πρόσφατα μάλιστα η τραγουδίστρια επέλεξε να ανεβάσει μια υπέροχη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας πόσο χαρούμενη είναι. Αυτό που έκλεψε την παράσταση ωστόσο, ήταν το χακί μπουφάν της, που της τόνιζε τα μάτια.

Πόζαρε λοιπόν πιο λαμπερή από ποτέ, και έγραψε στην λεζάντα της, "Set days"!

Να πούμε πως πριν από λίγες ημέρες το ζευγάρι επισκέφθηκε με την μικρή τους γονείς της τραγουδίστριας και είδαμε για πρώτη φορά το πατρικό της σπίτι.

Ελένη Χατζίδου: Έβαλε μίνι φόρεμα από δέρμα και μαύρο καλσόν! Στάθηκε δίπλα της ο Ετεοκλής και «τρελάθηκε»!

Η Ελένη Χατζίδου έβαλε μίνι φόρεμα από δέρμα και μαύρο καλσόν! Στάθηκε δίπλα της ο Ετεοκλής και «τρελάθηκε» αφού με το look της έκοψε ανάσες! Πώς είναι το κορμί της μετά την εγκυμοσύνη;

Η τραγουδίστρια, με δίαιτα και πρόγραμμα γυμναστικής το οποίο ήδη σας έχουμε γράψει, έχει χάσει όλα τα κιλά. Φοράει γεμάτη αυτοπεποίθηση μίνι φορέματα και αναδεικνύει τα υπέροχα πόδια της, και ο Ετεοκλής καμαρώνει!

Οι δυο τους, πόζαραν στο ασανσέρ πριν από έξοδο και το Instagram πήρε φωτιά! Η Ελένη Χατζίδου έκανε την διαφορά στο σύνολο με το μαύρο καλσόν της και πήρε από εμάς το απόλυτο 10άρι! Ιδού και η σχετική ανάρτηση:

Ελένη Χατζίδου: Με μαύρο κοντό φόρεμα στο πλευρό του Ετεοκλή Παύλου! Τα πόδια της τράβηξαν τα βλέμματα...

Τα πόδια της Ελένης Χατζίδου τράβηξαν τα βλέμματα σε έξοδό της στο πλευρό του Ετεοκλής Παύλου! Με μαύρο κοντό φόρεμα!

Το ζευγάρι λίγο καιρό μετά την γέννηση του πρώτου καρπού του έρωτά τους βρέθηκε σε παρουσίαση βιβλίου στο κέντρο της Αθήνας και μονοπώλησε το ενδιαφέρον!

Εμφανώς ανανεωμένη η τραγουδίστρια στεκόταν συνεχώς κοντά στον αγαπημένο της και η αλήθεια είναι πως το κορμί της δεν θυμίζει κορμί εγκυμονούσας!

Ελένη Χατζίδου: Κλείνει σπίτια με τη νέα της εμφάνιση! Δείτε το νέο βίντεο «φωτιά» που μόλις κυκλοφόρησε!

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου

Όπως έχει δηλώσει και η ίδια μπροστά στις κάμερες δεν έχει χάσει όλα τα κιλά που θέλει αλλά κάνει μεγάλη προσπάθεια και ρίχνει σκληρή προπόνηση με τον γυμναστή της που δεν είναι άλλος από τον Ετεοκλή, φυσικά!

Ελένη Χατζίδου κιλά εγκυμοσύνη

Οι φωτογραφίες είναι αρετουσάριστες...

Ελένη Χατζίδου εγκυμοσύνη