Η Δανάη Παππά από το Τατουάζ φόρεσε φλοράλ και "έκλεψε" τα βλέμματα! Η εικόνα που θα σας αφήσει "κάγκελο"!

Πιο εκθαμβωτική από ποτέ!

Η Δανάη Παππά από το Τατουάζ φόρεσε φλοράλ και

Η Δανάη Παππά από το Τατουάζ φόρεσε φλοράλ και "έκλεψε" τα βλέμματα για ακόμη μια φορά! Η εικόνα που ανέβασε στα social media θα σας αφήσει "κάγκελο" με την ομορφιά της!

Η ηθοποιός κατάφερε να γίνει γνωστή και αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό μόλις από τα πρώτα επεισόδια, λόγω της υποκριτικής της ικανότητας, όσο και του χαρακτήρα της.

Η ίδια ωστόσο ως λάτρης της μόδας και του Instagram, δεν μπόρεσε να μην μοιραστεί μια φωτογραφία με τους θαυμαστές της, στην οποία πόζαρε με φλοράλ φούστα και μάγεψε τους πάντες. Άλλωστε είναι γνωστή για την υπέροχη αίσθηση του στυλ της.

Η ίδια έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και ταξίδεψε στην Κούβα. Εκεί απόλαυσε μοναδικές στιγμές σε καλοκαιρινό κλίμα στο νησί της Καραϊβικής, μαζί με τον σύντροφό της.

Η Δανάη Παππά από το Τατουάζ όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Φωτογραφία ντοκουμέντο που θα σας αφήσει «κάγκελο»!

Φωτογραφία ντοκουμέντο που θα σας αφήσει «κάγκελο», δημοσίευσε πρόσφατα η Δανάη Παππά από το Τατουάζ! Και όμως η ηθοποιός εμφανίστηκε όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

Η ίδια μας έχει συνηθίσει σε "εκρηκτικές" εμφανίσεις, ωστόσο αυτή τη φορά μας εξέπληξε με το look της!

H ηθοποιός, θέλησε να μοιραστεί μια πιο ιδιαίτερη εικόνα με τους θαυμαστές της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και για αυτόν τον λόγο σκέφτηκε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία με τον εαυτό της, σε μικρή ηλικία.

Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται να φοράει ένα πριγκιπικό φόρεμα, με την ίδια να σχολιάζει, "Στρουμπουρλούδικο από μικρό".

Δανάη Παππά φωτογραφία

Η ίδια ωστόσο, έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και ταξίδεψε στην Κούβα. Εκεί απόλαυσε μοναδικές στιγμές σε καλοκαιρινό κλίμα στο νησί της Καραϊβικής, μαζί με τον σύντροφό της.

Δανάη Παππά: Βρήκε την μεγάλη της αγάπη! Το μακροσκελές κείμενο και η φωτογραφία ντοκουμέντο!

Το μακροσκελές κείμενο που δημοσίευσε η Δανάη Παππά και με αυτόν τον τρόπο βρήκε την μεγάλη της αγάπη ξανά! Μας το ανακοίνωσε με μια φωτογραφία ντοκουμέντο!

Η καλλονή ηθοποιός, που έγινε γνωστή μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Το Τατουάζ», πριν λίγο καιρό έφυγε από την Ελλάδα για ένα μικρό χρονικό διάστημα και ταξίδεψε στο εξωτερικό με τον αγαπημένο της Λάμπρο Λάζαρη.

Η ίδια έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και ταξίδεψε στην Κούβα. Εκεί απόλαυσε μοναδικές στιγμές σε καλοκαιρινό κλίμα στο νησί της Καραϊβικής, μαζί με τον σύντροφό της.

Ανάμεσα στις ξεχωριστές εμπειρίες που βίωσε είναι και η μουσική και ο χορός στην Κούβα που της θύμισε την εποχή που και εκείνη χόρευε. Ο χορός ήταν η μεγάλη της αγάπη και την ξαναβρήκε σε εκείνο το ταξίδι! Είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής της όπως τονίζει η ίδια σε δημοσίευση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας:

«Ο χορός είναι ένα τεράστιο κομμάτι της ζωης μου που έχω αφήσει κάπως πίσω τα τελευταία χρόνια λόγω υποχρεώσεων.. Στην Κουβα σε καθε στενό και πλατεία υπάρχουν μικρές μπάντες ντόπιων καλλιτεχνών που παίζουν Κουβανέζικη μουσική και χορεύουν όλοι μαζί.. σε αυτό το ταξιδι «ξύπνησε» εκείνο το κοριτσι μέσα μου, που όποτε έβλεπε ανθρώπους να χορεύουν έπαιρνε μέρος.. Να την αγαπάτε την Κουβα, όπως αγαπώ και εγω αυτό το κοριτσι!!»

Δείτε την σχετική φωτογραφία: