Κάτια Ζυγούλη: Φόρεσε μαύρο δερμάτινο παντελόνι και έκανε "σαματά"! Ακόμα και Σάκης δεν ξεκόλλησε!

Πιο λαμπερή από ποτέ!

Κάτια Ζυγούλη: Φόρεσε μαύρο δερμάτινο παντελόνι και έκανε

Η Κάτια Ζυγούλη έκανε άλλη μια λαμπερή εμφάνιση και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό! Φόρεσε μαύρο δερμάτινο παντελόνι και έκανε "σαματά", τόσο, που ακόμα και Σάκης δεν ξεκόλλησε!

Η ίδια μας έχει συνηθίσει σε όλων των ειδών των εμφανίσεων, από glam, σε sporty και πιο classy!

Αυτή τη φορά όμως έκανε το αδιανόητο! Συνδύασε το ροκ με το αθλητικό της στυλ και το αποτέλεσμα ήταν "μαγικό". Η Κάτια Ζυγούλη, απέδειξε για ακόμα μια φορά, πως αν τολμάς με την μόδα και μπορείς να υποστηρίξεις αυτό που επέλεξες φυσικά, θα βγεις κερδισμένη και όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σου.

Έχετε διαβάσει και τι έγινε τελικά με την εκπομπή της στην ΕΡΤ;

Κάτια Ζυγούλη: Έβαλε μαύρο κολάν και ο Ρουβάς δεν ξεκόλλαγε από δίπλα της! Τις «έσβησε» όλες....

Η Κάτια Ζυγούλη έβαλε μαύρο κολάν και ο Σάκης Ρουβάς δεν ξεκόλλαγε από δίπλα της. Τις «έσβησε» όλες με αυτή την εμφάνιση.

Το ζευγάρι ακόμη και μετά από πολλά χρόνια γάμου είναι full ερωτευμένο και αυτό το απέδειξαν και τα καυτά φιλιά που είχαν ανταλλάξει δημόσια.

Η Κάτια Ζυγούλη βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του Σάκη Ρουβά και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα. Πριν λίγες ημέρες βρέθηκε μαζί του στην Θεσσαλονίκη, όπου τραγουδούσε με την Έλενα Παπαρίζου και τον Στέλιο Ρόκκο.

Το μοντέλο φόρεσε ένα μαύρο δερμάτινο κολάν με μαύρο top με πούλιες και όπως ήταν επόμενο, ο Σάκης Ρουβάς δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της, αφού ήταν μια κούκλα.

Κάτια Ζυγούλη: Έβαλε μαύρο κολάν και ο Ρουβάς δεν ξεκόλλαγε από δίπλα της! Τις «έσβησε» όλες

Σάκης Ρουβας - Κατια Ζυγούλη: Φωτογραφία ντοκουμέντο μέσα από το σαλόνι του σπιτιού τους! Το τρυφερό φιλί που «έπιασε» η κάμερα!

Φωτογραφία ντοκουμέντο έχουμε μέσα από το σαλόνι του σπιτιού της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά. Το τρυφερό φιλί που «έπιασε» η κάμερα!

Το ζευγάρι εδώ και πολλές χρόνια παραμένει πολύ ευτυχισμένο, έχοντας στο πλευρό τους τα τέσσερα παιδιά τους, καρπούς του έρωτα τους.

Μπορεί να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο μέσα από το Instagram έχουν μοιραστεί διάφορες στιγμές τους.

Πριν λίγα λεπτά ο Σάκης Ρουβάς μοιράστηκε μια φωτογραφία τους μέσα από το σαλόνι του σπιτιού τους, με τον ίδιο να δίνει στην Κάτια Ζυγούλη ένα τρυφερό φιλί στο κούτελο.

undefined