Τατιάνα Στεφανίδου: Με μαύρη φούστα από δέρμα και μπότες σε καφέ προκάλεσε «ταραχές»! Η Τάτι όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

Το απόλυτο look για το γραφείο!

Τατιάνα Στεφανίδου: Με μαύρη φούστα από δέρμα και μπότες σε καφέ προκάλεσε «ταραχές»! Η Τάτι όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

Η Τατιάνα Στεφανίδου όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Με μαύρη φούστα από δέρμα και μπότες σε καφέ προκάλεσε «ταραχές»! Η Τάτι παρέδωσε μαθήματα στιλ και μας τρέλανε κανονικά!

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, έκανε το απόλυτο office look και πήρε από εμάς το απόλυτο 10άρι! Έβαλε μια συγκλονιστική μαύρη φούστα από δέρμα, έβαλε και σουέντ μπότες σε καφέ και έκανε ίσως το πιο πετυχημένο look της σεζόν.

Η Τατιάνα Στεφανίδου, έχει έμφυτο στιλ και τα office looks της είναι το ένα καλύτερο από τα άλλα! Το πιο πρόσφατο όμως, έχει ξεχωριστεί θέση στην καρδιά μας μιας και από χρώματα μέχρι υφές, ήταν άψογο! Δείτε την σχετική φωτογραφία και σίγουρα θα συμφωνήσετε:

Δείτε και τι φόρεσε σε πρόσφατη δημόσια εμφάνιση με το Νίκο Ευαγγελάτο!

Τατιάνα Στεφανίδου: Έβαλε κόκκινη φούστα από δέρμα και την ταίριαξε με τις γόβες της! «Παραμιλούσαν» όλοι...

Η Τατιάνα Στεφανίδου έβαλε κόκκινη φούστα από δέρμα και την ταίριαξε με τις γόβες της! «Παραμιλούσαν» όλοι με την εμφάνιση της Τατιάνας και το look της είναι για copy!

Η Τατιάνα Στεφανίδου, είναι μια από τις πιο καλοντυμένες παρουσιάστριες των τελευταίων ετών! Η καλλονή Τατιάνα., φημίζεται για το στιλ της και κάθε της εμφάνιση είναι αντικείμενο έμπνευσης.

Τατιάνα Στεφανίδου: Συγκλονισμένη στην εκπομπή η παρουσιάστρια - «Οι ελπίδες να ζήσω ήταν ελάχιστες»!

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, έβαλε κατακόκκινη φούστα από δέρμα και πουκάμισο γεμάτο prints. Η λεπτομέρεια που έκανε την διαφορά ωστόσο, ήταν οι μαύρες λουστρίνι γόβες της με κόκκινη σόλα, πασίγνωστου Οίκου. Το look της Τατιάνας, σίγουρα ενδείκνυται για γραφείο ή και για μια επίσημη πρωινή εμφάνιση. Κάντο λοιπόν Copy και δεν θα χάσεις! Δείτε το: