Ζέτα Μακρυπούλια: Στάθηκε δίπλα από τον Χατζηγιάννη και προκάλεσε φρενίτιδα με το παλτό της! Είναι καφέ και μακρύ!

Πρέπει να το βάλεις και εσύ στην ντουλάπα σου!

Ζέτα Μακρυπούλια: Στάθηκε δίπλα από τον Χατζηγιάννη και προκάλεσε φρενίτιδα με το παλτό της! Είναι καφέ και μακρύ!

Η Ζέτα Μακρυπούλια στάθηκε δίπλα στον αγαπημένο της Μιχάλη Χατζηγιάννη και το παλτό που φόρεσε προκαλεί φρενίτιδα. Είναι καφέ μακρύ και θα το βρεις παντού.

Η παρουσιάστρια - ηθοποιός μπορείς με τον τραγουδιστή να κρατούν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο έχουν πραγματοποιήσεις αρκετές δημόσιες εμφανίσεις.

Πριν μερικές εβδομάδες ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε έξοδο τους και δεν γινόταν να μην παρατηρήσουμε το παλτό που φορούσε η Ζέτα Μακρυυπούλια.

Το συγκεκριμένο σχέδιο και χρώμα προκαλεί φρενίτιδα στα καταστήματα, ενώ κοσμεί πολλές βιτρίνες. Είναι από τα νούμερο ένα trend του φετινού χειμώνα και θα το φοράς από το πρωί έως και το βράδυ.

Πρόσφατα την είδαμε έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί. «Πέταξε» τα τακούνια και έβαλε αθλητικά!

Ζέτα Μακρυπούλια: Φόρεσε μαύρο παλτό και έκανε το απόλυτο casual chic ντύσιμο! Τα «έχασε» ο Χατζηγιάννης όταν την είδε!

Ένα μαύρο παλτό φόρεσε η Ζέτα Μακρυπούλια και έτσι κατάφερε και έκανε το απόλυτο casual chic ντύσιμο που όλες θέλουμε να υιοθετήσουμε! Όταν την είδε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τα «έχασε»!

Η γνωστή παρουσιάστρια εμφανίζεται καθημερινά στις τηλεοπτικές μας οθόνες μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 και το τηλεπαιχνίδι «Ρουκ Ζουκ»!

Η Ζέτα Μακρυπούλια διαθέτει ένα από τα πιο ωραία κορμιά κι έτσι καταφέρνει πάντα να είναι μία από τις πιο στιλάτες γυναίκες της ελληνικής showbiz!

Αυτήν την φορά επέλεξε να φορέσει ένα τζιν με μπότες και ένα μαύρο παλτό που έφτανε μέχρι τους αστραγάλους της! Στο πάνω μέρος έβαλε ένα μαύρο τοπάκι και έριξε ένα καρό πουκάμισο δίνοντας έτσι έναν άλλον αέρα στο στιλ της!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την αποθανάτισε σε γνωστό εμπορικό κέντρο στις καλύτερες στιγμές της!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Ζέτα Μακρυπούλια παρουσιάστρια

Ζέτα Μακρυπούλια παλτό

Ζέτα Μακρυπούλια ΑΝΤ1 μαύρο παλτό casual chic

Μάλιστα, πριν καιρό φόρεσε και ένα μπεζ παλτό που μας εντυπωσίασε!