Αθηνά Οικονομάκου: Και όμως το τόλμησε! Το νέο trend είναι εδώ! Έβαλε μποτάκια με...

"Έλαμψε"!

Αθηνά Οικονομάκου: Και όμως το τόλμησε! Το νέο trend είναι εδώ! Έβαλε μποτάκια με...

H Αθηνά Οικονομάκου και όμως το τόλμησε! Το νέο trend είναι εδώ! Έβαλε μποτάκια με εμπριμέ φόρεμα και προκάλεσε "πανικό"!

Η ίδια μας έχει συνηθίσει σε πολύ λαμπερές εμφανίσεις, και μας το απέδειξε για ακόμα μια φορά!

Όπως ήταν αναμενόμενο το τελευταίο της ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, προκάλεσε "φρενίτιδα" μιας και η ηθοποιός μας έδειξε ένα από τα πιο τέλεια trends του φετινού χειμώνα.

Συγκεκριμένα μάλιστα, επέλεξε να φορέσει μακρύ φόρεμα με άσπρα μποτάκια και έκανε τους πάντες να παραμιλούν.

Εντυπωσιακές εμφανίσεις πραγματοποιούσε και στις διακοπές που έκανε στην Αμερική...

Αθηνά Οικονομάκου: Φόρεσε τα πιο μοδάτα μποτάκια και τα έβαλε με λευκή κάλτσα! Έκανε τον συνδυασμό που δεν περιμέναμε!

Τα πιο μοδάτα μποτάκια φόρεσε η Αθηνά Οικονομάκου και τα έβαλε με λευκά ψηλή κάλτσα. Έκανε τον συνδυασμό που δεν περιμέναμε.

Η ηθοποιός λατρεύει την μόδα στα ρούχα αλλά και τα κοσμήματα και δεν διστάζει να ρισκάρει και να κάνει νέους συνδυασμούς.

Η Αθηνά Οικονομάκου πρόσφατα ταξίδεψε στο Μιλάνο για επαγγελματικούς λόγους και οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram είναι εντυπωσιακές.

Σε μια από αυτές είδαμε να έχει δημιουργήσει έναν συνδυασμό που δεν περιμέναμε. Συγκεκριμένα επέλεξε να φορέσει λευκά μποτάκια με άνοιγμα στο πλάι, ένα στιλ παπουτσιού που έχει προκαλέσει φρενίτιδα στον γυναικείο πληθυσμό. Μάλιστα, τα φόρεσε με λευκή κάλτσα τύπου αθλητική και μας εντυπωσίασε.

Αθηνά Οικονομάκου μποτάκια

Αθηνά Οικονομάκου: Τα μαύρα μποτάκια της έχουν κορδόνια και είναι μυτερά! Τα φόρεσε με ίδιους χρώματος καλσόν!

Μαύρα μποτάκια που έχουν κορδόνια και είναι μυτερά φόρεσε η Αθηνά Οικονομάκου και τα συνδύασε με ίδιου χρώματος καλσόν, δημιουργώντας ένα απίστευτο look.

Η ηθοποιός η οποία αγαπάει την μόδα καθημερινά στο Instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες εμφανίσεις της.

Στην πιο πρόσφατη που δημοσίευσε στον λογαριασμό της, δημιούργησε ένα πολύ εντυπωσιακό look που πρέπει να αντιγράψεις. Ενώ, τα μποτάκια της είναι εκείνα που «έκλεψαν» την παράσταση.

Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε ένα floral αέρινο φόρεμα από την συλλογή Project Soma, το οποίο συνδύασε με μαύρα vinyl μποτάκια με κορδόνια από την εταιρία Chloe και ίδιου χρώματος καλσόν.

Αθηνά Οικονομάκου ρούχα συλλογή μποτάκια

Εντυπωσιακές εμφανίσεις πραγματοποιούσε και στις διακοπές που έκανε στην Αμερική...