Ζέτα Μακρυπούλια: Μετά τον Χατζηγιάννη αυτό τον άνδρα λατρεύει! Τους «τσάκωσαν» σε έξοδο και το κασκόλ της θα σε «τρελάνει»!

Ποιος περπατούσε δίπλα της;

Ζέτα Μακρυπούλια: Μετά τον Χατζηγιάννη αυτό τον άνδρα λατρεύει! Τους «τσάκωσαν» σε έξοδο και το κασκόλ της θα σε «τρελάνει»!

Η Ζέτα Μακρυπούλια μπορεί να λατρεύει πολύ τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, αφού εδώ και πολλά χρόνια ζουν έναν όμορφο έρωτα μακριά από τις κάμερες, ωστόσο λατρεύει ακόμη έναν άνδρα. Τους «τσάκωσαν« με μια πρόσφατη έξοδο τους και το κασκόλ που φορούσε στο λαιμό της η παρουσιάστρια θα σε «τρελάνει».

Είναι από τους ανθρώπους στο χώρο της showbiz που δεν θέλει να απασχολεί με τη ζωή της τα media, παρά μόνο με την δουλειά της, τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση με το Ρουκ Ζουκ που προβάλλεται στον ΑΝΤ1.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να απολαμβάνει την βόλτα της και τα ψώνια της στο κέντρο της Αθήνας και το μάτι μας έπεσε στο look της. Ειδικά, το πολύχρωμο κασκόλ της το λατρέψαμε.

Στο πλευρό της δεν ήταν άλλος από τον κολλητό της φίλο, Θανάση Αλευρά.

Ζέτα Μακρυπούλια κασκόλ Μιχάλης Χατζηγιάννης

Ζετα Μακρυπούλια: Το ύψος της κοντεύει τα 2 μέτρα! Για αυτό τρελάθηκε ο Χατζηγιάννης...

Το ύψος της Ζέτας Μακρυπούλια κοντεύει τα 2 μέτρα! Για αυτό τρελάθηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και δεν μπορεί να κοιτάξει άλλη γυναίκα.

Το ζευγάρι εδώ και πολλά χρόνια διατηρεί μια όμορφη σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού δεν θέλουν να απασχολούν τα media με την προσωπική τους ζωή.

Ο ένας έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του άλλου και αυτό είναι το μόνο που τους νοιάζει.

Μάλιστα, δεν είναι άδικα τρελός για την Ζέτα Μακρυπούλια ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Η παρουσιάστρια έχει αναλογίες μοντέλου.

Μάλιστα έχει ύψος 1.72 και δεν έχει πολλά να ζηλέψει από κάποιο μοντέλο, καθώς σε κάθε εμφάνιση της προκαλεί «σεισμό».

Ζετα Μακρυπούλια ύψος