Ελένη Χατζίδου: Φόρεσε μπλε ηλεκτρίκ πανωφόρι και "μάγεψε" τον Ετεοκλή! Τα πόδια της έκλεψαν την παράσταση!

Φανταστικό χρώμα!

Ελένη Χατζίδου: Φόρεσε μπλε ηλεκτρίκ πανωφόρι και

Η Ελένη Χατζίδου επέλεξε να φορέσει ένα μπλε ηλεκτρίκ παλτό και "μαγεύτηκε" μέχρι και ο Ετεοκλής που την είδε. Τα πόδια της μάλιστα που είναι καλλίγραμμα και γυμνασμένα έκλεψαν την παράσταση καθώς είναι άκρως εντυπωσιακά.

Η τραγουδίστρια κάνει πολύ συχνά εμφανίσεις που ξεχωρίζουν καθώς διαθέτει μοναδικό στυλ και δεν είναι λίγες οι φορές που είναι πολύ εντυπωσιακά ντυμένη.

Αυτή την φορά επέλεξε ένα παλτό σε μπλε ηλεκτρίκ που ξεχωρίζει για το μοναδικό του χρώμα. Μάλιστα επέλεξε να το συνδυάσει με κάποιο κοντό φόρεμα και αθλητικά παπούτσια.

Η ίδια μετά τη εγκυμοσύνη της έχει αποκτήσει και πάλι το σώμα που έχει με αποτέλεσμα τα καλλίγραμμα πόδια της να ξεχωρίζουν.

Και μιας και μιλάμε για την Ελένη Χατζίδου, έχετε δει πως είναι μέσα το πατρικό της σπίτι; Υπάρχουν φωτογραφίες!

Ελένη Χατζίδου: Έβαλε μαύρη γούνα και τους άφησε "κάγκελο"! Ακόμα και ο Ετεοκλής δεν έπαιρνε τα μάτια του!

Η Ελένη Χατζίδου ξέρει πως να εντυπωσιάζει! Πρόσφατα έβαλε μαύρη γούνα και τους άφησε "κάγκελο", που ακόμα και ο Ετεοκλής δεν έπαιρνε τα μάτια του!

Η ίδια μας έχει συνηθίσει σε πολύ λαμπερές εμφανίσεις, και αυτή τη φορά κατάφερε και μας το απέδειξε και με το παραπάνω!

Ως λάτρης των social media, αλλά και της μόδας, η ίδια μοιράστηκε μια φωτογραφία με την φίλη της, όπου εμφανίστηκε με μια υπέροχη μαύρη γούνα, κάνοντας όλο το instagram να πάρει "φωτιά".

Και επειδή έκανε και κρύο, η ίδια φρόντισε να το συνδυάσει με άσπρο φούτερ και κολάν που τόνιζε τα καλλίγραμμα πόδια της.

Ελένη Χατζίδου γούνα

Ελένη Χατζίδου: Με μαύρο κοντό φόρεμα στο πλευρό του Ετεοκλή Παύλου! Τα πόδια της τράβηξαν τα βλέμματα...

Τα πόδια της Ελένης Χατζίδου τράβηξαν τα βλέμματα σε έξοδό της στο πλευρό του Ετεοκλής Παύλου! Με μαύρο κοντό φόρεμα!

Το ζευγάρι λίγο καιρό μετά την γέννηση του πρώτου καρπού του έρωτά τους βρέθηκε σε παρουσίαση βιβλίου στο κέντρο της Αθήνας και μονοπώλησε το ενδιαφέρον!

Εμφανώς ανανεωμένη η τραγουδίστρια στεκόταν συνεχώς κοντά στον αγαπημένο της και η αλήθεια είναι πως το κορμί της δεν θυμίζει κορμί εγκυμονούσας!

Ελένη Χατζίδου: Κλείνει σπίτια με τη νέα της εμφάνιση! Δείτε το νέο βίντεο «φωτιά» που μόλις κυκλοφόρησε!

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου

Όπως έχει δηλώσει και η ίδια μπροστά στις κάμερες δεν έχει χάσει όλα τα κιλά που θέλει αλλά κάνει μεγάλη προσπάθεια και ρίχνει σκληρή προπόνηση με τον γυμναστή της που δεν είναι άλλος από τον Ετεοκλή, φυσικά!

Ελένη Χατζίδου κιλά εγκυμοσύνη

Οι φωτογραφίες είναι αρετουσάριστες...

Ελένη Χατζίδου εγκυμοσύνη