Μελίνα Ασλανίδου: Φόρεσε vinyl κολάν, αλλά το σακάκι της το «εξαφάνισε»! Δεν ήταν μαύρο αλλά...

Έκανε απίστευτο συνδυασμό!

Μελίνα Ασλανίδου: Φόρεσε vinyl κολάν, αλλά το σακάκι της το «εξαφάνισε»! Δεν ήταν μαύρο αλλά...

Η Μελίνα Ασλανίδου πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις. Πρόσφατα την είδαμε να φοράει ένα σακάκι στο πιο απίστευτο χρώμα που δεν ήταν μαύρο, και «εξαφάνισε» το vinyl στενό κολάν της, το οποίο έδειχνε άψογα τα καλλίγραμμα πόδια της.

Η τραγουδίστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές τόσο από την καθημερινότητα της, όσο και από τα επαγγελματικά της βήματα με τα likes να πέφτουν... βροχή.

Σε μια από τις αναρτήσεις της, την είδαμε να ποζάρει σε επαγγελματικό φακό με ένα εντυπωσιακό και σικάτο, αλλά παράλληλα stylish look το οποίο από εμάς παίρνει 12άρι.

Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα τέλειο vinyl κολάν σε μαύρο χρώμα, το οποίο ήταν συνδυασμένο με ένα ασημί σακάκι. Το look της ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες με φιάπα.

Μελίνα Ασλανίδου κολάν σακάκι

Να σας υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και ξέσπασε για όσους μιλούν για την ίδια με άσχημα σχόλια.

Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε κολάν όλο δέρμα αλλά όλοι κοίταγαν το πανωφόρι της! Ήταν ροζ και μεταλλιζέ!

ΗΜελίνα Ασλανίδου έβαλε κολάν όλο δέρμα αλλά όλοι κοίταγαν το πανωφόρι της! Ήταν ροζ και μεταλλιζέ, αν δεν έχεις παρόμοιο μεταξύ μας... χάνεις!

Η τραγουδίστρια, περνάει φέτος την καλύτερή της φάση στιλιστικά. Η Μελίνα Ασλανίδου άφησε εποχή με τις εμφανίσεις της στο X-Factor αλλά και τώρα που τελείωσε συνεχίζει να παραδίδει μαθήματα!

Πρόσφατα, βρέθηκε στην Κύπρο για συναυλία και το αθλητικό της look μας ξετρέλανε! Η Μελίνα Ασλανίδου ταξίδεψε με κολάν όλο δέρμα και ροζ μεταλλιζέ μπουφάν. Αν πας κι εσύ εκτός Αθηνών, το εν λόγω look θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Nα σας θυμίσουμε και μια ακόμα εμφάνιση της Μελίνας Ασλανίδου που είχε πάρει 10άρι!