Kate Middleton: Με φόρεμα που θύμιζε νυφικό στο πλάι του William! Έπεσαν οι φωτογράφοι πάνω της!

Η φαντασμαγορική εμφάνιση στα BAFTA!

Kate Middleton: Με φόρεμα που θύμιζε νυφικό στο πλάι του William! Έπεσαν οι φωτογράφοι πάνω της!

Στα βραβεία BAFTA έδωσε το παρών η Kate Middleton στο πλευρό του Prince William και έπεσεν όλοι οι φωτογράφοι πάνω τους. Το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει ήταν αρκετά εντυπωσιακό και θύμισε πολύ λόγω του χρώματος και του στιλ του νυφικό.

Στο φεστιβάλ της βρετανικών ταινιών για το 2020, η δούκισσα είπε «ναι» για ακόμη μια χρονιά στην συλλογή του αγαπημένου της σχεδιαστή. Περπάτησε στο κόκκινο χαλί με ένα διαχρονικό φόρεμα, του Alexander McQueen.

Το αιθέριο φόρεμα της, είχε λευκό τούλι, ενώ το ύφασμα του έμοιαζε πολύ με το φόρεμα που είχε επιλέξει η Kate στα περσινά βραβεία.

Kate Middleton Prince William

Για κοσμήματα επέλεξε ένα σετ σκουλαρικιών, από την συλλογή που είχε στην μπιζουτιέρα της η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Diana πριν πεθάνει σε τραγικό δυστύχημα.

BAFTA AWARDS

Μάλιστα, σημειώσουμε πως το συγκεκριμένο ακριβώς φόρεμα φόρεσε και το 2012 στην Μαλαισία.

Βασιλικό ζευγάρι

Πρόσφατα βρέθηκε δίπλα σε παιδιά για καλό σκοπό και το παλτό της το αγαπήσαμε. Το φοράει σε πολλές εκδηλώσεις.

Kate Middleton: Με το πιο σικ φόρεμα στο πλευρό του Prince William! Περπάτησε με μαύρες suede γόβες!

Με το πιο σικ φόρεμα της πόζαρε στο πλευρό του Prince William η Kate Middleton. Η Δούκισσα του Cambridge περπάτησε με suede γόβες και εντυπωσίασε.

Το βασιλικό ζευγάρι βρέθηκε στην 75η επέτειο από την απελευθέρωση του στρατοπέδου συγκέντρωσης του Άουσβιτς στο Λονδίνο.

Η Kate Middleton για την συγκεκριμένη περίπτωση επέλεξε τους αγαπημένους της σχεδιαστές. Η Δούκισσα επέλεξε ένα γκρίζο παλτό φόρεμα με φούστα γραμμής Α, το οποίο είχε μαύρο γιακά και ζώνη στη μέση, από την Catherine Walker.

Παλτό φόρεμα

Το συνδύασε με καλσόν χαμηλού denier και τα παπούτσια που έβαλε, μαύρες suede γόβες ήταν Gianvito Rossi.

Kate Middleton Prince William

Το ζευγάρι περπάτησε χέρι χέρι και έδειχνε πολύ ερωτευμένο. Μπορεί να μετράνε πολλά χρόνια κοινής πορείας ωστόσο, δεν έχουν ξεχάσει λεπτό την πρόταση γάμου τους.