Αθηνά Οικονομάκου: Αυτό που έβαλε στη μέση της έδωσε άλλο ύφος στο φόρεμα της! Κοστίζει 64 ευρώ!

Θα το λατρέψεις!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: Αυτό που έβαλε στη μέση της έδωσε άλλο ύφος στο φόρεμα της! Κοστίζει 64 ευρώ!

Η Αθηνά Οικονομάκου λατρεύει την μόδα και κυρίως τα ρούχα και τα κοσμήματα. Βέβαια, τα αξεσουάρ δεν λείπουν από τις εμφανίσεις της εκτός από τα σκουλαρίκια τα βραχιόλια και τα κολιέ. Αυτό που έβαλε στη μέση τους φορέματος της έδωσε άλλο ύφος στο look της. Κοστίζει μάλιστα, 64 ευρώ και πρόκειται να το λατρέψεις.

Η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται με τις διαδικτυακές της φίλες διάφορες εμφανίσεις από ταξίδια της, επαγγελματικά της ραντεβού αλλά και βόλτες με τις φίλες της ή την οικογένεια της. Όλες μια προς μια είναι άκρως εντυπωσιακές και θα λέγαμε πως έχουμε πάρει πολλές ιδέες.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου, την είδαμε να φοράει ένα απίστευτο maxi και αέρινο floral φόρεμα το οποίο έχει την ονομασία Veronique και θα το βρες στην συλλογή ρούχων του Project Soma που σχεδιάσει με την Μαίρη Συνατσάκη. Αυτό όμως που μας τράβηξε την προσοχή και έπεσε το βλέμμα μας ήταν αυτό που είχε προσθέσει στην μέση της.

Πρόκειται για μια μαύρη ζώνη η οποία ανήκει επίσης στην συλλογή τους και έχει την ονομασία Tilda black. Μάλιστα, από 80 ευρώ που ήταν η αρχική της τιμή μετά την έκπτωση μπορείς να την αγοράσεις μόνο με 64 ευρώ.

Να πούμε πως στο Project Soma έχουν ξεκινήσει οι εκπτώσεις έως και 40%.

Ένα ακόμη εντυπωσιακή φόρεμα της Αθηνάς Οικονομάκου

Το φόρεμα που φόρεσε η Αθηνά Οικονομάκου είναι maxi, αέρινο και θα το φοράς όλη ημέρα. Κοστίζει 232 ευρώ και είναι γεμάτο prints.

Η ηθοποιός λατρεύει την μόδα και πιο πολύ τα ρούχα. Μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη σχεδιάζουν την δική τους συλλογή ρούχων στην οποία έχουν «ρίξει» όλη τους την φαντασία.

Μάλιστα, τα περισσότερα ρούχα που φοράει είναι σχεδιασμένα από τις ίδιες. Εντυπωσιακά φορέματα, σικ κοστούμια, φούστες, αλλά και πανωφόρια είναι μερικά από τα κομμάτια της συλλογής.

Στο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου στην Αμερική, είδαμε να φοράει ένα απίστευτο maxi φόρεμα από το «Project Soma» και δεν γινόταν να μην το ψάξουμε.

Το συγκεκριμένο έχει την ονομασία Agnes και με την έκπτωση θα το βρεις με 232 ευρώ, από 290 που ήταν η αρχική τιμή του.

Αθηνά Οικονομάκου Project Soma φόρεμα