Gigi Hadid: Συνδύασε το boyfriend πουκάμισο της με τα πιο stylish χρυσά κοσμήματα!

Αντέγραψε και εσύ το look του πιο ακριβοπληρωμένου μοντέλου!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Gigi Hadid: Συνδύασε το boyfriend πουκάμισο της με τα πιο stylish χρυσά κοσμήματα!

Η Gigig Hadid είναι ίσως από τις λίγες γυναίκες που έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν τις πιο stylish street style εμφανίσεις. Μάλιστα, η πιο πρόσφατη δημόσια έξοδο της το επιβεβαίωσε, αφού συνδύασε το boyfriend oversized πουκάμισο της με τα πιο εντυπωσιακά χρυσά κοσμήματα.

Τόσο η ίδια όσο και η αδερφή της έχουν αποδείξει πως είναι ιέρειες της μόδας. Αυτό μπορείς να το δεις και μόνη σου με την εμφάνιση της στο κέντρο της Νέας Υόρκης. Κορίτσια, συγκεντρωθείτε και πάρτε ιδέες.

Ενώ έτρεχε για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, όλοι κοιτούσαν το look της. Συγκεκριμένα, η Gigi Hadid φόρεσε ένα boyfriend μπλε λευκό και κόκκινο ριγέ πουκάμισο Maison Margiela με Α γραμμής σκισμένο τζιν.

Την εμφάνιση της ολοκλήρωσε με χρυσά κοσμήματα, ένα ζευγάρι μπότες Manu Atelier και μαύρη τσάντα Hermès Birkin.

Πίσω από τις εμφανίσεις της κρύβεται ο στιλίστας, Mimi Cuttrell.

Gigi Hadid εμφάνιση

Αυτό είναι το κόσμημα που έχει αγαπήσει το μοντέλο.

Αν θέλεις να γίνει και εσύ Gigi Hadid και να δημιουργήσεις μια stylish εμφάνιση, αγόρασε αυτό το παντελόνι

Θα "τρελαθούν" όλοι με αυτό το παντελόνι από τα H&M! Είναι τόσο πρακτικό, και θα σε κάνει την επόμενη Gigi Hadid στο λεπτό!

Αν δεν μας πιστεύεις, τότε δες και μόνη σου! Είναι σίγουρα κάτι που θα λάτρευε και το μοντέλο, καθώς σου δίνει τόσο άνεση, όσο και στυλ!

Και φυσικά μιλάμε για το γκρι κολλάν, που θα "κάψει" καρδιές, και είναι σίγουρο πως θα σε βοηθήσει σε όλες τις καθημερινές σου βόλτες και ανάγκες.

Ειδικά αν είσαι αθλητικός τύπος, τότε αυτό είναι ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου.

Αν δεν σου αρέσουν όμως τα κολάν, δες αυτό το τζιν παντελόνι που «διαγράφει» όλα τα κλασσικά! Είναι στην γραμμή που λίγες φοράνε!

H&M παντελόνι H&M παντελόνι κολάν

Κάνε το δικό σου εδώ!