Σε γάμο Μπακογιάννης - Κοσιώνη! Τι φόρεσε η Σία;

Το look της έκανε όλα τα κεφάλια να γυρίσουν!

Σε γάμο Μπακογιάννης - Κοσιώνη! Τι φόρεσε η Σία;

Σε γάμο βρέθηκαν ο Κώστας Μπακογιάννης μαζί με την σύζυγό του, Σία Κοσιώνη και αυτό που φόρεσε εκείνη έκανε όλα τα κεφάλια να γυρίσουν. Παρέδωσε για μια ακόμα φορά μαθήματα κομψότητας χωρίς να «φορτωθεί» με κοσμήματα ή αξεσουάρ!

Η παρουσιάστρια ειδήσεων του ΣΚΑΙ, συνόδευσε τον σύζυγό της σε έναν γάμο που τα είχε όλα: Κομψές εμφανίσεις, ευτυχία, πολύ κέφι και καλό φαγητό. Μια ανάρτηση στο Instagram έγινε η αφορμή να τους εντοπίσουμε και κολλήσαμε με το άψογο look της Σίας!

Η ίδια, φόρεσε ένα navy blue φόρεμα σε στενή γραμμή και midi μήκος. Ήταν αμάνικο και αναδείκνυε στο έπακρο την άψογη σιλουέτα της αφού αν και μαμά, η Σία Κοσιώνη διατηρεί την γραμμή της. Αν είσαι καλεσμένη σε γάμο, πρέπει να αντιγράψεις το look της μιας και πήρε το απόλυτο άριστα από εμάς. Αν πάλι θέλεις κάτι σε πιο grande, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ φόρεσε πρόσφατα και μια κόκκινη τουαλέτα που κέρδισε τις εντυπώσεις.

Ιδού και η σχετική ανάρτηση με Κοσιώνη - Μπακογιάννη στον γάμο

Κάντο όπως η Σία Κοσιώνη - Τα tips για να είσαι άψογα ντυμένη σε γάμο

Σε γενικές γραμμές όλα επιτρέπονται, αλλά υπάρχουν και 3 μεγάλα dont's σχετικά με καλεσμένες σε γάμο. Ιδού τα basic:

1.Μην φορέσεις λευκό από την κορυφή έως τα νύχια
Είναι ίσως ο πιο σημαντικός και “διάσημος” κανόνας. Λευκό φοράει μόνο η νύφη και αυτό πρέπει να το θυμάσαι. Δεν είμαστε κατά του να προσθέσεις ένα λευκό item στο σύνολό σου, όπως παντελόνι, τοπ, φούστα (εννοείται όχι φόρεμα). Είμαστε κατά του να επιλέξεις ένα total white look.

2.Προσπάθησε να μην κλέψεις την παράσταση
Μια ακόμα συμβουλή που είναι για το καλό της νύφης. Ναι, θέλεις να είσαι εντυπωσιακή, αλλά πρόσεχε να μην το παρακάνεις. Σκοπός δεν είναι να κοιτάξουν εσένα όλοι οι καλεσμένοι, αλλά τη νύφη που έχει την τιμητική της εκείνη την ημέρα.

3.Απόφυγε το πολύ… γυμνό
Ο γάμος είναι μια ιδιαίτερη περίσταση που ξεκινάει από την εκκλησία και καταλήγει σε γλέντι. Πρέπει να έχεις λοιπόν, στο μυαλό σου ότι το πολύ “γυμνό” δεν ενδείκνυται, ειδικά για την εκκλησία. Επέλεξε να δείξεις ένα σημείο του σώματός σου, διαλέγοντας να βάλεις κάτι σε μίνι γραμμή ή με διακριτικό ντεκολτέ ή με κάποια cuts στη μέση.