Έβαλε «φωτιά» στην πίστα η Έλενα Τσαγκρινού - Η εμφάνιση που μοίρασε «εγκεφαλικά»

Άκρως εντυπωσιακή και... εκρηκτική!

Έβαλε «φωτιά» στην πίστα η Έλενα Τσαγκρινού - Η εμφάνιση που μοίρασε «εγκεφαλικά»

Η Έλενα Τσαγκρινού είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές και εκρηκτικές τραγουδίστριες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας και όχι... άδικα. Χθες το βράδυ, μοίρασε «εγκεφαλικά» με την εμφάνιση της και έβαλε «φωτιά» στην πίστα που τραγουδούσε.

Εμφανίζεται στο Box Athens στο πλευρό του συγκροτήματος «ΜΕΛISSES», της Τάμτα, αλλά και του Kid young όπου κάθε Παρασκευή και Σάββατο χαρίζουν στους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου μοναδικές στιγμές, αγαπημένες επιτυχίες και εντυπωσιακά shows.

Το βράδυ της Παρασκευής ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε την Έλενα Τσαγκρινού να έχει βάλει «φωτιές» πάνω στην πίστα την ώρα που τραγουδούσε.

Η τραγουδίστρια φορώντας ένα τοπ σουτιέν, με ψηλόμεσο σλιπ τα οποία είχε συνδυάσει με μωβ πανωφόρι και μαύρα τύπου army αρβυλάκια, μοίρασε «εγκεφαλικά».

Έλενα Τσαγκρινού εμφάνιση

Box Athens

Τραγουδίστρια νυχτερινό κέντρο

Να πούμε πως όσον αφορά την προσωπική της η Έλενα Τσαγκρινού έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Mike.

Ποια είναι η Έλενα Τσαγκρινού

Το καλοκαίρι του 2013, επιλέχθηκε σε οντισιόν από το συγκρότημα OtherView - μετά την αποχώρηση της Κρυσταλλίας - για τη θέση της τραγουδίστριας και έτσι υπέγραψε συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρία Feelgood Records. Το 2014 συμμετείχε στο μουσικό show του MEGA, «Just The 2 Of Us» ως coach του Ιβάν Σβιτάιλο.

Την σεζόν 2016-2017, ήταν παρουσιάστρια των backstage στο talent show του ΣΚΑΙ, The Voice of Greece ενώ σαν συγκρότημα πραγματοποίησαν live εμφανίσεις στο BOX Athens με τις Melisses και τη Josephine.

Το 2017, ως συγκρότημα, ανακοίνωσαν την αποχώρηση τους από τη Feelgood Records και τη συνεργασία με την Panik Records. Το 2018 η Έλενα Τσαγκρινού ανακοίνωσε την αποχώρηση της από τους OtherView, ύστερα από τη συμπλήρωση των πέντε ετών συνεργασίας, προκειμένου να ακολουθήσει solo καριέρα.

Μετά την αποχώρηση της από τους OtherView, ξεκίνησε τις προετοιμασίες του πρώτου της προσωπικού album και σήμερα έχει βλέπει μεγάλη επιτυχία στο χώρο.