"Φοβάσαι" το trend με τα δίχτυα; - Η Ελένη Φουρέιρα λέει να το τολμήσεις

Ακόμα το σκέφτεσαι;

"Φοβάσαι" το trend με τα δίχτυα; Η Ελένη Φουρέιρα λέει να το τολμήσεις γιατί είναι μοναδικό κομμάτι που θα κάνει την εμφάνισή σου να λάμψει στο λεπτό. Ακόμα το σκέφτεσαι; Τόλμησέ το, καθώς θα αποτελέσει "καυτό" κομμάτι της νέας σεζόν.

Η ίδια ως λάτρης της μόδας παραμένει ενήμερη με όλα τα fashion trends και τολμάει να κάνει εκκεντρικές εμφανίσεις που συζητιούνται!

Αυτή τη φορά ωστόσο, η ίδια αποφάσισε να συνδυάσει κάτι πιο εκκεντρικό, με κάτι πιο απλό και καθημερινό και σου δείχνει ότι ακόμα και με ένα απλό δίχτυ μπορείς να "μαγνητίσεις" όλα τα βλέμματα με εύκολο τρόπο.

Είδατε στο μεταξύ την "καυτή" εμφάνιση που έκανε με κόκκινο μαγιό και "έριξε" το Instagram;

Ελένη Φουρέιρα: Έβαλε μπλε πανωφόρι και προκάλεσε "φρενίτιδα"! Την εμφάνιση της πρέπει να την αντιγράψεις!

Η Ελένη Φουρέιρα τόλμησε και έβαλε πάνω της το πιο ανατρεπτικό μπλε πανωφόρι! Όπως μπορείτε να φανταστείτε με αυτό το look προκάλεσε "φρενίτιδα" σε όποιον την είδε και το μόνο σίγουρο είναι πως την εμφάνιση αυτή που έκανε πρέπει να την αντιγράψεις κι εσύ μιας και δεν είναι τόσο δύσκολη!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια επιλέγει πάντα κομμάτια που της δίνουν άλλο αέρα και σίγουρα δεν είναι ρούχα που βλέπουμε καθημερινά!

Κάθε της εμφάνιση είναι ξεχωριστή και έτσι δε γινόταν να μην σας δείξουμε αυτό το look με το μπλε πανωφόρι που λατρέψαμε κανονικά!

Τόσο το ιδιαίτερο σχήμα του όσο και το χρώμα του είναι αυτά που μας "τράβηξαν"!

Είδατε στο μεταξύ την "καυτή" εμφάνιση που έκανε με κόκκινο μαγιό και "έριξε" το Instagram;

φουρέιρα πανωφόρι

Ελένη Φουρέιρα: Το πανωφόρι της ήταν «μπόμπα»! Είχε πάνω φούξια και πορτοκαλί, λίγες μπορούν να το υποστηρίξουν...

Το πανωφόρι της Ελένης Φουρέιρα ήταν «μπόμπα»! Είχε πάνω φούξια και πορτοκαλί, λίγες μπορούν να το υποστηρίξουν και εκείνη έκανε την διαφορά! Άλλωστε Φουρέιρα είναι αυτή...

Η τραγουδίστρια, μπορεί να χώρισε με τον Μποτία αλλά δεν μασάει! Κάνει την μια εμφάνιση πίσω από την άλλη και με το στιλ της γράφει ιστορία!

Στην πιο πρόσφατη φωτογραφία της στο Instagram η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε με ένα bomber jacket. Είχε πάνω φούξια και πορτοκαλί και λόγω των πολύ έντονων χρωμάτων του, λίγες μπορούν να το υποστηρίξουν χωρίς να τις «καταπιεί» το ρούχο. Η Ελένη πάντως το τόλμησε και δικαιώθηκε! Ιδού και η σχετική φωτογραφία: