Τέρμα τα βαρετά σακάκια - Η Σία Κοσιώνη βάζει λευκό και σαρώνει

Δεν παίζει να μην έχεις ίδιο στη ντουλάπα σου!

Τέρμα τα βαρετά σακάκια - Η Σία Κοσιώνη βάζει λευκό και σαρώνει

Η Σία Κοσιώνη γράφει ιστορία με τα σακάκια της, αν κι εσύ θέλεις να πεις «τέρμα τα βαρετά», δες την που βάζει λευκό και σαρώνει! Η ανάρτησή της με τον Κώστα Μπακογιάννη στο Instagram έχει ήδη γίνει viral. Λογικό μας φαίνεται...

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, παρέδωσε για μια ακόμα φορά μαθήματα στιλ με το σακάκι της. Η Σία Κοσιώνη έχει αυτό το... κάτι εντός και εκτός πλατό και είτε με αθλητικά, είτε με τουαλέτες (δες την σούπερ κόκκινη που φόρεσε), παίρνει 10άρι. Βέβαια, επειδή η ενημέρωση κυλάει στο αίμα της, δεν θα μπορούσε να μην έχει μεγάλη συλλογή με σακάκια.

Τα εν λόγω πανωφόρια, είναι βολικά και άνετα μιας και φοριούνται από τζιν μέχρι και με καλά υφασμάτινα παντελόνια. Η ίδια το ξέρει και πρόσφατα εντοπίστηκε στο πλευρό του Δημάρχου Αθηναίων πιο κομψή από ποτέ. Επειδή σίγουρα θα έχεις κι εσύ ένα λευκό σακάκι στη ντουλάπα σου, την επόμενη φορά κάντο όπως η Σία και κλέψε τις εντυπώσεις. Ιδού και η σχετική ανάρτηση από το Instagram:

Η Σία Κοσιώνη με σακάκι

Πώς να φορέσεις σωστά το λευκό σου σακάκι σαν την Σία Κοσιώνη

Πρόκειται για ένα βασικό κομμάτι της φετινής σου γκαρνταρόμπας. Το blazer είναι ίσως ένα από τα πιο κομψά πανωφόρια της σεζόν και το πιθανότερο είναι να έχεις ήδη εφοδιαστεί με κάποιο. Η πιο safe επιλογή είναι σαφώς το μαύρο, το μπλε σκούρο, το γκρι και πλέον το καρό. Αλλά, προτείνω να βάλεις στη λίστα και το λευκό.

Συνδύασε πολύ σωστά το λευκό σακάκι με ένα απλό επίσης λευκό t-shirt κι ένα μαύρο, skinny παντελόνι. Το classy look ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι pointed mules, ενώ ταν βάλεις και κόκκινο κραγιόν θα αποθεωθείς!