Η Δανάη Παππά με το πιο ιδιαίτερο πουλόβερ - Το φορούσε και στο Τατουάζ

Είναι μεγάλη της «εμμονή»!

Η Δανάη Παππά με το πιο ιδιαίτερο πουλόβερ - Το φορούσε και στο Τατουάζ

Η Δανάη Παππά έκλεψε καρδιές με το πιο ιδιαίτερο πουλόβερ! Το χρώμα του είναι από τα πιο κλασικά και το φορούσε και στο Τατουάζ, εσείς, την είχατε εντοπίσει ποτέ με τα συγκεκριμένα ρούχα; Δείτε την φωτογραφία!

Η ηθοποιός, πόζαρε για το Instagram και πήρε το 10άρι από εμάς για το στιλ της. Bonus πόντους έδωσε το φωτεινό της χαμόγελο και το ελάχιστο μακιγιάζ, που κολάκευε φοβερά την επιδερμίδα της. Η Δανάη Παππά επέλεξε για την εμφάνισή της ένα πουλόβερ με έξω τους ώμους σε κλασικό λευκό.

Τα μαλλιά της ήταν επιμελώς ατημέλητα και από κάτω συμπλήρωσε το look με ένα επίσης κλασικό δερμάτινο μαύρο κολάν. Άλλωστε είναι κορίτσι που αγαπά την μόδα, κάτι που φαίνεται και από τις επιλογές της. Να σας θυμίσουμε και την ultra chic εμφάνισή της με ροζ σκιά, στο ίδιο μοτίβο.

Αρκετές φορές η Δανάη Παππά αλλά και άλλοι ηθοποιοί εντός και εκτός Τατουάζ, προτιμούν το λευκό γιατί είναι από τα χρώματα που γράφουν εξαιρετικά στον φακό. Έτσι λοιπόν αν θες κι εσύ να φωτογραφηθείς σαν σταρ, μην φοβάσαι να το επιλέξεις! Δείτε την σχετική ανάρτηση με την ηθοποιό και το λευκό της πουλόβερ:

Πώς να φορέσεις σωστά το λευκό σε πουλόβερ και ρούχα σαν την Δανάη Παππά στο Τατουάζ

Πως μπορείτε λοιπόν να φορέσετε το άσπρο κατά τους χειμερινούς μήνες; Η λίστα που θα δείτε στην συνέχεια περιέχει 3 διαφορετικούς τρόπους με κομψές εμφανίσεις!

Φορέστε ένα λευκό πουκάμισο:

Οι συνδυασμοί με λευκό πουκάμισο είναι πολύ συνηθισμένοι καθ’ όλη την διάρκεια του έτους. Εξάλλου το άσπρο πουκάμισο είναι ένα από τα πασπαρτού κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας που μπορεί να φορεθεί με τα πάντα. Δοκιμάστε να το φορέσετε με παντελόνι, jean, κουστούμι ή φούστα και να δημιουργήσετε εκπληκτικά ντυσίματα με λευκό το Χειμώνα. Φορέστε το σκέτο, με ένα σακάκι ή ένα δερμάτινο μπουφάν για πιο casual chic εμφανίσεις. Εναλλακτικά, επιλέξτε ένα crop top ή ένα πιο μακρύ πουλόβερ για να φορέσετε από πάνω και να κάνετε το χειμερινό σας ντύσιμο πιο ζεστό.

Συνδυάστε το λευκό πουλόβερ με όλα σας τα ρούχα:

Ένα λευκό πουλόβερ αποτελεί μια πολύ όμορφη λύση για το χειμερινό σας ντύσιμο. Συνδυάζεται πολύ εύκολα με όλα σας τα παντελόνια και τις φούστες, αφού το χρώμα αυτό ταιριάζει με όλες τις αποχρώσεις. Είναι ένα ζεστό κομμάτι ρουχισμού που δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα. Απλά επιλέξτε το στυλ και το κόψιμο που σας ταιριάζει. Επιλέξτε ανάμεσα στα oversized, μακριά, κανονικά ή crop top πουλόβερ το ιδανικό σχέδιο και φορέστε το με ένα jean για πιο casual εμφανίσεις ή με ένα παντελόνι ακόμη και για το γραφείο. Ιδανικός συνδυασμός είναι και αυτός με το κολάν ή το δερμάτινο παντελόνι που θα κολακεύσει τη σιλουέτα σας και θα αναδείξει τα υπέροχα πόδια σας. Ολοκληρώστε το σύνολο με τα κατάλληλα χειμωνιάτικα παπούτσια όπως μποτάκια, μπότες μέχρι το γόνατο ή over the knees boots.

Λευκό παντελόνι και top σε όποια απόχρωση επιθυμείτε:

Δημιουργήστε εκπληκτικά χειμωνιάτικα ντυσίματα για τις βόλτες, το γραφείο, αλλά και τις επίσημες εμφανίσεις σας με ένα λευκό παντελόνι. Συνδυάστε το με πουλόβερ, μπλουζάκια ή πουκάμισο, ανάλογα πάντα με το ύφος του συνόλου που θέλετε να δημιουργήσετε και την περίσταση που θέλετε να το φορέσετε. Επιλέγοντας να βάλετε ένα άσπρο παντελόνι το Χειμώνα μπορείτε να φτιάξετε εντυπωσιακά κομψά, αλλά και casual σύνολα.