Με φόρεμα σακάκι η Ελένη Χατζίδου - Η πόζα που τρέλανε τον Ετεοκλή

Σε κάνει να φαίνεσαι μισή!

Με φόρεμα σακάκι η Ελένη Χατζίδου - Η πόζα που τρέλανε τον Ετεοκλή

Με φόρεμα σακάκι εμφανίστηκε η Ελένη Χατζίδου και έκλεψε την παράσταση, κάνοντας μια πόζα που τρέλανε τον Ετεοκλή Παύλου. Η ίδια άλλωστε, έχει στιλ και αυτό φαίνεται σε κάθε της look. Έχουμε λεπτομέρειες για το τι φόρεσε.

Η τραγουδίστρια, μετά την must μπότα, έβαλε και ένα σακάκι φόρεμα που κολακεύει αρκετά όλες τις σιλουέτες. Ανέβασε φωτογραφία στο Instagram και προκάλεσε φρενίτιδα, και από likes και από αντιδράσεις! Ανάμεσα σε αυτούς που ξετρελάθηκαν ήταν και ο σύζυγός της, και βέβαια και εμείς.

Η Ελένη Χατζίδου συνδύασε πολύ σωστά το φόρεμά της σε κόψιμο σακάκι με μπότες (είναι το παπούτσι της σεζόν παιδιά) και απλό hairstyle. Bonus πόντους πήρε για το απαλό μακιγιάζ αλλά έτσι κι αλλιώς με τέτοιο πρόσωπο δεν χρειάζεται και πολλά. Ιδού η σχετική φωτογραφία με το look που πρέπει να αντιγράψεις:

Η Ελένη Χατζίδου με φόρεμα σακάκι

Πώς να φορέσεις το φόρεμα σακάκι - Τα tips που ακολουθεί και η Ελένη Χατζίδου

Δημιούργησε το πιο chic look της σεζόν φορώντας απλά το σακάκι σου!

Αν δεν βρεις το κατάλληλο ρούχο, επένδυσε στην αγορά ενός oversized blazer και φόρεσέ το με μια λεπτή ζώνη στη μέση για να αναδείξεις τις καμπύλες σου.

Τα ψηλοτάκουνα πέδιλα και οι μυτερές γόβες είναι τα ιδανικά παπούτσια για να φορέσεις το blazer χωρίς να δημιουργήσεις ένα υπερβολικά αισθησιακό σύνολο.

Πόνταρε σε διακριτικά αξεσουάρ και μίνιμαλ λουκ σε μαλλιά και μακιγιάζ, αφού το blazer-φόρεμα που αφήνει ακάλυπτα τα πόδια σου θα είναι αρκετό για να μαγνητίσεις τα βλέμματα. Έχε πάντα στο νου σου ότι πρέπει να ντύνεσαι ανάλογα με τον σωματότυπο σου γιατί οι τάσεις παίζουν και δεν ταιριάζουν σε όλες μας. Εξάλλου η μόδα πάει και έρχεται, το στιλ είναι για πάντα!