Το κοστούμι της Δούκισσας Νομικού θα το λατρέψεις - Είναι στο πιο γυναικείο χρώμα

Πάθαμε πλάκα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το κοστούμι της Δούκισσας Νομικού θα το λατρέψεις - Είναι στο πιο γυναικείο χρώμα

Στο πιο γυναικείο χρώμα είναι το κοστούμι που επέλεξε να φορέσει η Δούκισσα Νομικού σε δημόσια εμφάνιση της. Πρόκειται να το λατρέψεις και εσύ, αφού είναι ένα κομμάτι «θησαυρός» για την ντουλάπα σου. Το κοστούμι είναι διαχρονικό.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο είναι brand ambassador της loreal paris και πρόσφατα πραγματοποιήθηκε μια εκδήλωση που η ίδια δεν γινόταν να λείπει. Όπως δεν γινόταν να μην τραβήξει και όλα τα βλέμματα πάνω της, καθώς είναι από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής showbiz.

Η Δούκισσα Νομικού επέλεξε να φορέσει ένα σε κοστούμι σε φούξια απόχρωση. Το συνδύασε με μαύρο πουλόβερ που έκανε να φαίνεται ακόμη πιο έντονο το χρώμα του. Ενώ για παπούτσια επέλεξε ροζ γόβες. Από το σύνολο της δεν γινόταν να λείπουν τα κοσμήματα από την συλλογή της.

Την εμφάνιση της, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Δούκισσα Νομικού δεν φοράει πάντα γυναικεία χρώματα - Έβαλε μπότες πάνω από το γόνατο με μαύρο φόρεμα

Η Δούκισσα Νομικού έκανε μια εμφάνιση χτες και έκοψε ανάσες! Έβαλε μπότες πάνω από το γόνατο αλλά εκείνο που έφερε «εγκεφαλικά» ήταν το μαύρο φόρεμά της. Η παρουσιάστρια, έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και είναι πιο fit από ποτέ.

Η ίδια, παρουσίασε χτες εκδήλωση μεγάλης εταιρίας με είδη διατροφής και πραγματικά έκοψε ανάσες με το look της. Η Δούκισσα Νομικού έβαλε μαύρο φόρεμα και μπότες ίδιου χρώματος, πάνω από το γόνατο.

Αν και πρόσφατα είχε κάνει εμφανίσεις με φουλ του ροζ, πόνταρε στο πιο αισθησιακό χρώμα και κέρδισε. Από εμάς πήρε ξεκάθαρο 10άρι και με αυτό το look έγραψε ιστορία. Αν και εσύ ψάχνεις τι θα βάλεις για την γιορτή των ερωτευμένων, copy the look άφοβα. Δείτε την εμφάνισή της:

Δούκισσα Νομικού μαύρ