Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με δερμάτινη φούστα στο πιο ιδιαίτερο χρώμα - Εσύ ακόμα φοράς μαύρη;

Το απόλυτο κομμάτι για την άνοιξη!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με δερμάτινη φούστα στο πιο ιδιαίτερο χρώμα - Εσύ ακόμα φοράς μαύρη;

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε top εμφάνιση με δερμάτινη φούστα στο πιο ιδιαίτερο χρώμα. Αν εσύ ακόμα φοράς μαύρη, copy the look και δεν θα χάσεις. Είναι το χρώμα της σεζόν και θα το φοράμε όλες! Θυμήσου μας...

Η παρουσιάστρια του Alpha tv, επέλεξε για την πιο πρόσφατη εκπομπή στην οποία συμμετέχει, ένα look ροκ και στιλάτο μαζί. Η ίδια φόρεσε tshirt σε λευκό, μαζί με αρβυλάκια και χτένισε τα μαλλιά της σε απλό vibe.

Ωστόσο, εμείς κολλήσαμε στη δερμάτινη φούστα της, η οποία δεν είχε το κλασικό μαύρο χρώμα αλλά ένα πολύ ιδιαίτερο λαδί, που θα κυκλοφορήσει πολύ για άνοιξη/καλοκαίρι 2020.

Αν δεν έχεις κάτι παρόμοιο στη συλλογή σου σπεύσε να αποκτήσεις, γιατί θα κατακλύσει την αγορά! Η Ευρυδίκη άλλωστε, σαν γνήσια fashionista εντάσσει πρώτη τα trends στα looks της, όπως έκανε και με το τζιν μπουφάν με πολύ ιδιαίτερη λεπτομέρεια, για το οποίο σου γράψαμε χτες...

Ευρυδίκη Βαλαβάνη με φούστα

Πώς να φορέσεις σωστά την δερμάτινη φούστα σου σαν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Για σένα που έχεις αδυναμία στα animal print ρούχα, πιστεύω ότι θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή να συνδυάσεις τη φούστα σου με ένα πουλόβερ σε σχέδιο ζέβρας.

Κατά προτίμηση επέλεξε ένα σχετικά μακρύ πουλόβερ και μια δερμάτινη φούστα με σούρες. Για να κάνεις το στυλ σου ακόμη πιο εναλλακτικό και ροκ, φόρεσε δερμάτινα γάντια και ένα ωραίο και απλό μαύρο statement κολιέ.

Άλλη μια εξαιρετική επιλογή για total black look είναι να επιλέξεις μια ψηλόμεση φούστα σε A γραμμή, με ένα αμάνικο ζιβάγκο από μέσα.

Αυτός ο συνδυασμός θα κολακέψει πολύ την σιλουέτα σου, κάνοντας την να δείχνει πιο λεπτή και θα τονίσει την μέση σου. Τέλος, μην ξεχάσεις τα ψηλοτάκουνα παπούτσια σου.

Εδώ βλέπουμε ένα πιο agressive rock style, για όσες έχουν βαρεθεί τα συνηθισμένα. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις εδώ, είναι να μην το παρακάνεις με διάφορα διακοσμητικά στοιχεία, όπως τρούκς.

Όσο πιο απλά είναι τα ρούχα που θα επιλέξεις, τόσο πιο εντυπωσιακό θα είναι το αποτέλεσμα. Όσο για τα παπούτσια σου η κατάλληλη επιλογή είναι τα μαύρα μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο.