Βαρέθηκες το ροζ για την ημέρα των ερωτευμένων; Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει το απόλυτο λουκ

Φτάνουν τα total pink σύνολα!

Βαρέθηκες το ροζ για την ημέρα των ερωτευμένων; Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει το απόλυτο λουκ

Αν κι εσύ βαρέθηκες το ροζ για την ημέρα των ερωτευμένων, τότε η Ζέτα Μακρυπούλια έχει το απόλυτο λουκ και παίρνει από εμάς 10άρι απλά και μόνο για την φαντασία της! Πάρε τα items και κάνε κι εσύ ένα copy the look!

Η παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ,«έσπασε» το girlie σύνολό της με μπότες και πουλόβερ σε γκρι. Η Ζέτα Μακρυπούλια, προτίμησε ένα sleek back στιλ στα μαλλιά με ίσιο χτένισμα και έκανε την διαφορά.

Αν βγεις κάπου με τον καλό σου, προτίμησε κι εσύ ένα layed back look και απέφυγε «βαρύγδουπα» κομμάτια με πολλά στρας και παγιέτες. Μπορεί να σου έχουν μείνει από τις γιορτές, το ξέρουμε και το έχουμε αναλύσει αλλά η παρουσιάστρια πολύ σωστά τα αποφεύγει σε καθημερινά λουκ. Ιδού λοιπόν το σύνολο που μας ενθουσίασε:

Η Ζέτα Μακρυπούλια σου έχει και το τέλειο μακιγιάζ για την ημέρα των ερωτευμένων

Το κραγιόν της Ζέτα Μακρυπούλια είναι στην πιο trendy απόχρωση του χειμώνα και σίγουρα θα το λατρέψεις! Θα το τολμήσεις και θα γίνεις πιο goth ή θα προτιμήσεις τις πιο light αποχρώσεις; Η επιλογή είναι δικιά σας!

Η ίδια ξέρει πως να μαγνητίζει και αυτή τη φορά το απέδειξε και με το παραπάνω! Σε πρόσφατη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό, η παρουσιάστρια ανέβασε ένα βιντεάκι, με τα μάτια όλων να πέφτουν στα χείλη της.

Και όχι άδικα, καθώς τα είχε τονίσει με έντονο μπορντό κραγιόν που είναι top trend για την σεζόν! Εξάλλου μπορεί να το βάλεις πολύ χαλαρά την ημέρα των ερωτευμένων και να ξεφύγεις από τα στερεότυπα του ροζ και του φούξια..

Δείτε την και με άψογο λευκό πουλόβερ