Η Βάσω Λασκαράκη φόρεσε τα sneakers που αγαπάνε όλοι - Έχουν γίνει viral

Εσύ ακόμη να τα φορέσεις;

Η Βάσω Λασκαράκη φόρεσε τα sneakers που αγαπάνε όλοι - Έχουν γίνει viral

Viral έχουν γίνει τα συγκεκριμένα παπούτσια που φόρεσε η Βάσω Λασκαράκη στο ταξίδι που πραγματοποίησε στην Βαρκελώνη. Τα sneakers της αγαπάνε όλοι, τόσο οι γυναίκες, όσο και οι άνδρες. Βγαίνουν μάλιστα, σε διάφορα σχέδια και χρώματα.

Η ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια ζει έναν όμορφο έρωτα με τον Λευτέρη Σουλτάτο, με τον οποίο μάλιστα παντρεύτηκαν κάτω υπό άκρα μυστικότητα το καλοκαίρι είναι ενεργή στα social media και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της.

Πρόσφατα ταξίδεψε μέχρι την Βαρκελώνη και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε εντυπωσιακές φωτογραφίες της. Σε μια από αυτές την είδαμε να φοράει τα sneakers που έχουν γίνει viral παγκοσμίως.

Πρόκειται για τα Vans τα οποία φοράνε άντρες και γυναίκες. Κοστίζουν λιγότερο από 100 ευρώ.

Στο ταξίδι της μάλιστα, μας έδειξε πως να φορέσουμε το oversized πουλόβερ μας με μια girly φούστα.Η κίνηση ματ που μετέτρεψε το σύνολό της από χειμερινό σε άκρως ανοιξιάτικο

Η ιστορία των sneakers Vans

Η ιστορία των Vans ξεκινάει τον Μάρτιο του 1966 στο Anaheim της Καλιφόρνιας, όταν δύο αδέρφια, ο Paul και ο Jim Van Doren, μαζί με τους συνεργάτες τους, Gordon Lee και Serge Delia, άνοιξαν την επιχείρηση τους, την Van Doren Rubber Company.

Τα τελευταία χρόνια τα sneakers της Vans έχουν ξεπεράσει σε δημοφιλία άλλα πολύ σημαντικά brands. Τα Old Skool και τα Classic Slip-Ons είναι για τις νέες γενιές ό,τι ήταν για τους σαραντάρηδες τα Nike Air Jordan, τα Converse All-Star ή τα Adidas Stan Smith. Η νέα γενιά τα έχει υιοθετήσει στο καθημερινό lifestyle, και τα φοράει από το πρωί έως και το βράδυ.