Με φόρεμα από τα H&M η Βίκυ Καγιά - Θα ξεπουλήσει για την Άνοιξη

Πρέπει να το αγοράσεις

Με φόρεμα από τα H&M η Βίκυ Καγιά - Θα ξεπουλήσει για την Άνοιξη

Πρόκειται να ξεπουλήσει την Άνοιξη το φόρεμα που φόρεσε η Βίκυ Καγιά και μπορείς να το βρεις σε όλα τα καταστήματα των H&M. Η παρουσιάστρια σου έδωσε την καλύτερη επιλογή για τις βόλτες σου και αν δεν το κάνεις δικό σου θα χάσεις έναν θησαυρό στη ντουλάπα σου.

Η ίδια αγαπάει την μόδα και τα ρούχα και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει δώσει πολλές «συμβουλές» αλλά και προτάσεις για στιλιστικές επιλογές. Οι συνδυασμοί της είναι εντυπωσιακοί και με τα παπούτσια που φοράει κάνει top εμφανίσεις.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτηση της, η Βίκυ Καγιά φόρεσε ένα φόρεμα από τα H&M που θα λατρέψεις. Πρόκειται για ένα αέρινο printed, το οποίοι συνδύασε με μαύρο ζιβάγκο, ζώνη στην μέση της, και πόδες με όψη φιδιού.

Την συγκεκριμένη εμφάνιση πραγματοποίησε στην εκπομπή «Shopping Star» που παρουσιάζει εδώ και αρκετά χρόνια και δίνει τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

Όπως έχουμε δει τα animal print μποτάκια τα λατρεύει. Μάλιστα αυτά που φόρεσε θα τα βρεις μόνο με 35 ευρώ.

Βίκυ Καγιά: Το φόρεμα της είναι μαύρο, άσπρο και το βρήκαμε στα H&M! Έχει «αδειάσει» τα ταμία!

Το φόρεμα της Βίκυς Καγιά είναι μαύρο, άσπρο και το βρήκαμε στα H&M! Έχει «αδειάσει» τα ταμία και μάλιστα είναι σε τιμή σοκ!

Η Βίκυ Καγιά, αν μη τι άλλοι είναι ένα από τα fashion icon της Ελλάδας! Πάντα κομψή και με αέρα μοντέλου, το στιλ κυλάει στις φλέβες της! Η ίδια, στο πιο πρόσφατο επεισόδιο του GNTM έβαλε μαύρο και λευκό φόρεμα και μας τρέλανε κανονικά!

Εμείς ψάξαμε να το βρούμε στα H&M αλλά φυσικά έχει εξαντληθεί! Ωστόσο, σου βρήκαμε ένα πολύ παρόμοιο σε κόψιμο και pattern με τιμή άκρως δελεαστική! Μόνο 19,99 και δεν θα το βγάζεις από πάνω σου! Ιδού λοιπόν:

Βίκυ Καγιά H&MΒίκυ Καγιά H&M φόρεμα

Βρείτε το εδώ

Short dress in stretch jersey with a V-neck, sewn-in wrapover at the front and short sleeves that finish at the elbows. Seam with a sewn-in tie belt at the waist and an A-line skirt. Lined at the front of the bodice.

Composition
Polyester 95%, Elastane 5%
Lining: Polyester 100%
Art. no.
0744705004