Η μπλούζα της Ζέτας Μακρυπούλια είναι μόνο για τολμηρές - Γεμάτη βολάν αλλά σε μαύρο

Λίγες μπορούν να την υποστηρίξουν! Εσύ;

Η μπλούζα της Ζέτας Μακρυπούλια είναι μόνο για τολμηρές - Γεμάτη βολάν αλλά σε μαύρο

Η μπλούζα της Ζέτας Μακρυπούλια είναι μόνο για τολμηρές αν και σε μαύρο χρώμα! Γεμάτη βολάν και αν δεν προσέξεις, μπορεί να σε «κάψει»! Απευθύνεται σε συγκεκριμένες σιλουέτες και κορμιά για αυτό... έχει και τα don't της!

Η παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ, εμφανίστηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 με μαύρο παντελόνι και θέλοντας να πετύχει ένα total black look, έβαλε και μαύρη μπλούζα. Η λεπτομέρεια που έκανε την διαφορά σε ένα κατά τα άλλα κλασικό σύνολο ήταν τα πολλά βολάν που είχε το ρούχο στο πάνω μέρος.

Αν δεν είσαι και εσύ ψηλόλιγνη όπως η Ζέτα, μπορεί να σε «μπουκώσει» και να σου προσθέσει κιλά από το πουθενά. Αν δε, έχεις και μεγάλο στήθος, τότε πρέπει να το αποφύγεις αφού ειναι μεγάλο όχι για τον δικό σου τύπο σώματος. Ωστόσο, σε περίπτωση που αγαπάς το στιλ της, σου έχουμε εμφάνιση κατάλληλη και για πιο juicy κοπέλες.

Ιδού το μπλουζάκι με τα βολάν:

Πως να φορέσεις το βολάν σωστά σε μπλούζα και όχι μόνο σαν τη Ζέτα Μακρυπούλια

Αν έχεις στήθος προτίμησε το βολάν να μην είναι πάνω στο στήθος γιατί θα φανεί ακόμα μεγαλύτερο.

Για εσένα που έχεις μπρατσάκια προτίμησε να φορέσεις πουκάμισο που είναι πιο λεπτό το ύφασμα και το βολάν βρίσκεται πάνω από τον αγκώνα για να τραβάς τα βλέμματα σε αυτό το σημείο.

Αν το αδύναμο σημείο σου είναι οι γάμπες τότε μια midi φούστα με βολάν στο τελείωμα είναι ιδανική επιλογή.

Αν είσαι από της γυναίκες που φουσκώνει η κοιλίτσα τους τότε τα πουλόβερ ή οι μπλούζες που έχουν μπροστά τα βολάν θα την καλύψουν. Γενικά το συγκεκριμένο trend δεν απευθύνεται σε όλες, οπότε θέλει μεγάλη προσοχή! Αν είσαι κοντούλα ειδικά απέφυγέ το....