Με rock φούστα εμφανίστηκε η Αθηνά Οικονομάκου - Έχουμε τιμή

Θα την φοράς από το πρωί μέχρι και το βράδυ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με rock φούστα εμφανίστηκε η Αθηνά Οικονομάκου - Έχουμε τιμή

Η Αθηνά Οικονομάκου αγαπάει τις stylish εμφανίσεις και γενικώς τα ρούχα αλλά και τα αξεσουάρ. Πριν από λίγες ημέρες εμφανίστηκε με την πιο rock φούστα την οποία θα την αγαπήσεις και εσύ. Μάλιστα, σου βρήκαμε που μπορείς να την βρεις, ενώ έχουμε και την τιμή της.

Η ηθοποιός, σχεδιάζει την δική της συλλογή κοσμημάτων - στην οποία θα βρεις εντυπωσιακά κομμάτια - αλλά και σε συνεργασία με την Μαίρη Συνατσάκη την δική τους συλλογή με ρούχα που έχει την ονομασία «Project Soma», της οποίας το όνομα έχουν βγάλει από τα αρχικά των ονομάτων τους.

Η Αθηνά Οικονομάκου βλέπουμε σε όλες τις δημόσιες αλλά και μη εμφανίσεις της να επιλέγει ρούχα από την συλλογή τους και έχουμε δει εντυπωσιακά κομμάτια. Από crop tops έως και απίστευτα maxi φορέματα που μπορείς να φορέσεις από το πρωί έως και το βράδυ.

Πρόσφατα την είδαμε να φοράει μια rock φούστα την οποία και θα λατρέψεις. Πρόκειται για την Daniella black, την οποία θα βρεις στο «Project Soma» με 84 ευρώ, από 120 που ήταν η αρχική της τιμή.

Πως να συνδυάσεις την μίνι φούστα

Η μίνι φούστα είναι από τα ρούχα που ποτέ τους δεν βγαίνουν εκτός μόδας. Όλες μπορούμε να φορέσουμε μίνι φούστα αρκεί να τη συνδυάσουμε σωστά. Τα αξεσουάρ, τα παπούτσια μέχρι και η σωστή επιλογή μπλούζας παίζουν ρόλο.

Ο πιο απλός και casual τρόπος είναι να συνδυάσεις την μίνι φούστα σου με ένα πουλόβερ ή μια πλεχτή μπλούζα. Για ακόμα πιο καθημερινό look μπορείς να την συνδυάσεις με σταράκια. Επίσης, αν θες να κάνεις τα πόδια σου να φαίνονται πιο μακρυά, ένα καλό τρικ είναι να επιλέξεις μια ψηλόμεση φούστα.

Πολύ σημαντικό είναι να ξέρεις πόσο δέρμα είναι αρκετό να δείχνεις. Για παράδειγμα, μια μίνι φούστα μέσου μήκους είναι ό,τι πρέπει τόσο για την δουλειά όσο και για την καθημερινή σου βόλτα. Μπορείς να την συνδυάσεις με μαύρο καλσόν και μαύρο δερμάτινο μπουφάν και αυτόματα το ντύσιμο σου θα αποκτήσεις ένα πολύ προσεγμένο ροκ style που σίγουρα φίλες σου θα το αντιγράψουν.

Για το βράδυ μια κομψή γόβα που θα μακρύνει ακόμα περισσότερο το πόδι είναι must. Προσοχή μόνο στο πως θα συνδυάσεις τη μίνι φούστα με την γόβα, γιατί μπορεί να βγει πολύ λάθος αποτέλεσμα- να είναι υπερβολικά προκλητικό.