Χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο της η Τατιάνα Στεφανίδου - Συνδύασε φόρεμα με γόβες και «τρέλανε»

Άκρως εντυπωσιακή και σικάτη

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο της η Τατιάνα Στεφανίδου - Συνδύασε φόρεμα με γόβες και «τρέλανε»

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές και σικάτες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και όχι άδικα. Σε μια από τις φωτογραφίες της, την είδαμε να ποζάρει στο φακό συνδυάζοντας φόρεμα με ίδιου χρώματος γόβες και «τρέλανε», ενώ στο πρόσωπο της δεν είχε ούτε ίχνος μακιγιάζ.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ με τις αναρτήσεις της έχει αποδείξει πως έχει καλό γούστο στη μόδα, ακολουθεί τις τάσεις και δεν «φοβάται» να ρισκάρει να δημιουργεί νέους συνδυασμούς. Επιλέγει κομμάτια που αναδεικνύουν άψογα την σιλουέτα της, ενώ ταιριάζουν με τις αποχρώσεις της επιδερμίδας της.

Στην πρόσφατη φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είδαμε να συνδυάζει κόκκινο φόρεμα με ίδιου χρώματος γόβες και εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά. Μάλιστα, πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο της και ήταν μια κούκλα.

Συγκεκριμένα, η Τατιάνα Στεφανίδου επέλεξε να φορέσει ένα κόκκινο printed φόρεμα, το οποίο συνδύασε με καφέ ζώνη στη μέση, Το σύνολο της ολοκλήρωσε με κόκκινες γόβες.

Να πούμε, πως προχθές η Τατιάνα Στεφανίδου δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της, Λυδία από το σπίτι τους.

Η Τατιάνα Στεφανίδου έχει συνδυάσει ξανά φόρεμα μαζί με γόβες

Η Τατιάνα Στεφανίδου συνδύασε φόρεμα με γόβες κάνοντας πιο εντυπωσιακό look. Τα σκουλαρίκια της τράβηξαν όλα τα βλέμματα πάνω της.

Η παρουσιάστρια λατρεύει την μόδα και το αποδεικνύει με κάθε ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αλλά και στην εκπομπή της.

Αυτή την φόρα επέλεξα να φορέσει ένα απίστευτο μίντι φόρεμα σε μια ιδιαίτερη απόχρωση του καφέ, το οποίο συνδύασε με γόβες στο ίδιο χρώμα.

Τι σύνολο της ολοκλήρωσε με φανταχτερά σκουλαρίκια τα οποία τράβηξαν όλα τα βλέμματα!