Η Βίκυ Καγιά έντυσε την κόρη της μπαλαρίνα και πήγαν για χορό - Φωτογραφία με γλυκό στιγμιότυπο

Εκτός από επαγγελματίας είναι και full time μαμά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Βίκυ Καγιά έντυσε την κόρη της μπαλαρίνα και πήγαν για χορό - Φωτογραφία με γλυκό στιγμιότυπο

Η Βίκυ Καγιά εκτός από μια συνεπής επαγγελματίας στο χώρο της μόδας και της παρουσίασης, είναι και μια full time μανούλα η οποία έχει αδυναμία στα παιδιά της. Πριν λίγες ημέρες έντυσε την κόρη της μπαλαρίνα και πήγαν για χορό. Η φωτογραφία με την μικρή και μια φίλη της είναι το πιο γλυκό στιγμιότυπο.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο μπορεί να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, ειδικά με τα γυρίσματα του Shopping Star, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο για την οικογένεια της. Εξάλλου, ο σύζυγος της Ηλίας Κρασσάς, ο Κάρολος και η μικρή Μπιάνκα και η προτεραιότητα της.

Η Βίκυ Καγιά διανύει μια πολύ όμορφη και ήρεμη περίοδο στην προσωπική της ζωή, καθώς μετά το τέλος του GNTM έχει περισσότερο χρόνο να ασχοληθεί με την ίδια αλλά και την οικογένεια της. Πριν λίγες ημέρες πήγε την κόρη της Μπιάνκα για μπαλέτο και θέλησε να μοιραστεί την όμορφη στιγμή.

Συγκεκριμένα, την απαθανάτισε ντυμένη μπαλαρίνα μαζί με μια φίλη της και την φωτογραφία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Βίκυ Καγιά κόρη

Το σπίτι που μένει η Βίκυ Καγιά με το σύζυγο και τα παιδιά της το έχετε δει; Θα μείνετε απλά "παγωτό"...

Πριν λίγες ημέρες η Βίκυ Καγιά με την κόρη της πήγαν στο θέατρο

Ένα μοντέλο η κόρη της Βίκυς Καγιά, Μπιάνκα Κρασσά! Όλοι κοιτούσαν την τούλινη φούστα της μικρής στο θέατρο! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Παρά το βαρύ της πρόγραμμα τα πρωινά του Σαββατοκύριακου είναι αφιερωμένα σε δραστηριότητες με τα παιδιά της. Η πρεμιέρα της νέας ιστορίας της πολυβραβευμένης "Ψαρόσουπας" με τίτλο "Βουτιά στη βυθούπολη", ένα ευφάνταστο παιδικό μιούζικαλ και μια μεγαλόπνοη παράσταση του "Παλλάς", ήταν μια πολύ καλή αφορμή το πρωί της Κυριακής για να την παρουσιάστρια του STAR, για να περάσει κάποιες ώρες με την μικρή της κορούλα.

Εκεί προφανώς βρέθηκε ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly και την απαθανάτισε!

Παιδιά Βίκυς Καγιά

Η άβαφη και πανέμορφη Βίκυ Καγιά έφτασε στο θέατρο "Παλλάς" συνοδευόμενη από τη μικρή της κόρη Μπιάνκα, η οποία εκτός ότι της μοιάζει πολύ εμφανισιακά έχει κληρονομήσει και την ιδιαιτερότητα στο στυλ. Με τα γούνινα αυτάκια της και την τούλινη φούστα της είναι ήδη... next top model.

Έκλεψαν την παράσταση και οι δυο και οι φωτογράφοι έπεσαν επάνω τους για μια και μόνο φωτογραφία τους! Δεν μοιάζουν πολύ;