Μαρία Μπακοδήμου: Βρήκε το χρώμα που ταιριάζει στις ξανθές - Το τέλειο πουλόβερ

Θα το λατρέψετε!

Μαρία Μπακοδήμου: Βρήκε το χρώμα που ταιριάζει στις ξανθές - Το τέλειο πουλόβερ

Η Μαρία Μπακοδήμου φόρεσε το πιο τέλειο πουλόβερ στην κατάλληλη απόχρωση για τις ξανθιές γυναίκες. Αν έχετε αυτό το χρώμα στα μαλλιά σας τότε σίγουρα θα λατρέψετε και εσείς την απόχρωση που φόρεσε η παρουσιάστρια.

Η παρουσιάστρια του Open εδώ και πολλά χρόνια παραμένει πιστή στις ξανθές αποχρώσεις στα μαλλιά της και είναι σίγουρα το χρώμα της αφού της ταιριάζει πάρα πολύ και δείχνει ακόμα πιο όμορφα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι μια πάρα πολύ κομψή γυναίκα και σε κάθε της εμφάνιση κλέβει τις εντυπώσεις. Αυτή την φορά φόρεσε ένα εντυπωσιακό πουλόβερ σε μπλε απόχρωση και το ταίριαξε άψογα με σκουλαρίκια.

Η παρουσιάστρια διάλεξε ένα από τα πιο όμορφα χρώματα που ταιριάζουν αρκετά στις ξανθές γυναίκες. Δείτε την ανάρτηση της και πάρτε ιδέες:

Το λευκό παλτό της το έχετε δει; Αν το αγοράσετε θα σας κάνει να φαίνεστε σαν βασίλισσα του χιονιού.

Μαρία Μπακοδήμου: Πίσω από τις κάμερες του Open έκανε «πανικό»! Έβαλε φόρεμα με 119 ευρώ!

«Πανικό» έκανε πίσω από τις κάμερες του Open η Μαρία Μπακοδήμου με το φόρεμα που φόρεσε αξίας 119 ευρώ. Τους άφησε όλους άφωνους.

Η παρουσιάστρια θέλει στην εκπομπή της πάντα να φοράει ρούχα που κολακεύουν την σιλουέτα της και ταιριάζουν με τα χρώματα της.

Για το λόγο αυτό επιλέγει να φοράει κομμάτια από την συλλογή της «Marymary shop» που ταιριάζουν σε όλους του τύπους γυναικών.

Το συγκεκριμένο που φόρεσε και τους άφησε άφωνους στο backstage είναι το πουκαμισοφόρεμα Chans που θα βρεις στο διαδικτυακό της κατάστημα με 119 ευρώ.

Πρόκειται για το μαύρο μίντι φόρεμα που θυμίζει πουκάμισο η πάνω όψη του. Θα το βρείτε στο «Marymary shop» με 119 ευρώ από 149 που ήταν η αρχική του τιμή.

Μαρία Μπακοδήμου Open tv