Η Dakota Johnson δημιούργησε το απόλυτο total black look και θύμισε «50 αποχρώσεις του γκρι»

Παρέδωσε μαθήματα στιλ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Dakota Johnson δημιούργησε το απόλυτο total black look και θύμισε «50 αποχρώσεις του γκρι»

Την αγαπήσαμε μέσα από τις ταινίες «50 αποχρώσεις του γκρι» που έκαναν παγκόσμια επιτυχία και «έσπασαν» μεγάλα ρεκόρ πωλήσεων και προβολών. Η Dakota Johnson είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο επιτυχημένες και περιζήτητες ηθοποιούς του Hollywood. Πρόσφατα, οι paparazzi την «τσάκωσαν» πιο στιλάτη από κάθε άλλη φορά, έχοντας δημιουργήσει ένα total black look θυμίζοντας την «Anastasia».

Η Dakota Johnson είναι εδώ και πολλά χρόνια η μούσα του Alessandro Michele, στην Gucci. Έχει φορέσει πολλές φορές δημιουργίες του στο Met Gala και είναι το πρόσωπο της Gucci Bloom, το πρώτο άρωμα του Michele.

Η ηθοποιός για τη φθινοπωρινή / χειμερινή επίδειξη του οίκου στο Μιλάνο, επέλεξε να φορέσει ένα total black σύνολο. Καθόταν στην πρώτη γραμμή με την Yara Shahidi, την Florence Welch και την Petra Collins και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της.

Dakota Johnson

Η Dakota Johnson φόρεσε ένα κορμάκι από τούλι, το οποίο συνδύασε ένα μαύρο κοστούμι του οίκου Gucci, καθώς όπως είδαμε, στο μανίκι έχει το χαρακτηριστικό σχέδιο.

total black look

Total black εμφανίσεις επιλέγουν πολλές διάσημες κυρίες. Ανάμεσα τους και η Φαίη Σκορδά, η οποία παρέδωσε μαθήματα κομψότητας σε δημόσια έξοδο της.

Πως να φορέσεις το σακάκι του όπως έκανε η Dakota Johnson ακόμη και αν δεν είναι total black

Για καθημερινές εμφανίσεις επιλέξτε ένα κουστούμι από βαμβάκι.

Στις επίσημες και βραδινές εξόδους μπορείτε να φορέσετε παγιέτες, μπροκάρ, glitter και άλλα εντυπωσιακά λαμπερά διακοσμητικά στοιχεία.

Μην διστάσετε να φορέσετε διαφορετικό χρώμα σακάκι σε σχέση με το παντελόνι σας.

Επιλέξτε μια θηλυκή μπλούζα για να ταιριάξετε το κοστούμι σας. Αυτή η λεπτομέρεια θα κάνει την διαφορά στην εικόνα σας.

Για τολμηρές και σαγηνευτικές βραδινές εμφανίσεις μπορείτε να φορέσετε ένα σακάκι με βαθύ ντεκολτέ χωρίς μπλούζα. Εναλλακτικά προσθέστε ένα bralette ή ένα crop top μπλουζάκι.

Ο συνδυασμός τακουνιών με το γυναικείο κουστούμι δημιουργεί ένα πιο θηλυκό σύνολο, αλλάζοντας το ύφος από αυστηρό και ανδρικό σε πιο ανάλαφρο και κομψό.

Αποφύγετε τα έντονα αξεσουάρ και κοσμήματα, προτιμήστε μίνιμαλ εκδοχές τους.

Επειδή το ντύσιμο με γυναικείο κοστούμι διαθέτει δυναμισμό, επιλέξτε ένα απλό ή με ανάλαφρες μπούκλες χτένισμα και διατηρήστε το μακιγιάζ σας σε φυσικούς τόνους.

Στολίζοντας ένα γυναικείο κοστούμι με γραβάτα, μπορείτε να κάνετε ένα εκπληκτικό ντύσιμο με μοδάτο ανδρόγυνο στυλ.

TAGS