Ο νέος στιλιστικός... εθισμός της Ελένης Μενεγάκη - Αυτή η μικρή μαύρη τσάντα

Ξέρουμε τιμή και που θα την βρεις

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ο νέος στιλιστικός... εθισμός της Ελένης Μενεγάκη - Αυτή η μικρή μαύρη τσάντα

Το κοινό της την ακολουθεί σε κάθε της βήμα και για πολλές γυναίκες η Ελένη Μενεγάκη αποτελεί στιλιστική έμπνευση. Η λαμπερή παρουσιάστρια του ALPHA, λοιπόν, θα σας αποκαλύψουμε σήμερα πως έχει αποκτήσει ένα νέο εθισμό και εμφανίζεται πολύ συχνά με μια συγκεκριμένη μικρή μαύρη τσάντα.

Πριν από λίγες ημέρες η Ελένη Μενεγάκη έκανε μια σπάνια εμφάνιση στο θέατρο όπου πρωταγωνιστεί η πρώην συνεργάτιδά της, Κατερίνα Ζαρίφη και ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε εκεί και την απαθανάτισε.

Αφού έβγαλε τις selfie της με την Κατερίνα και μίλησε με τον κόσμο, όλο χαμόγελο - όπως σας αποκάλυψαν τα συγκλονιστικά στιγμιότυπά μας - το βλέμμα μας όταν μάζεψε τα πράγματά της να φύγει έπεσε στην τσάντα της και εννοείται πως βρήκαμε όλες τις λεπτομέρειες γιατί μας ξέρετε... Δεν μας ξεφεύγει τίποτα!

Αυτή είναι η μικρή μαύρη τσάντα με την οποία έχει πάθει στιλιστικό εθισμό η Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη

Η συγκεκριμένη μικρή μαύρη τσάντα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, ανήκει στην εταιρεία Tory Burch και μπορεί να την βρει κάποιος στην τιμή των 495 ευρώ.

Αυτή την περίοδο, λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη έχει κάνει αρκετές εμφανίσεις με την συγκεκριμένη τσάντα. Να σας υπενθυμίσουμε πως το καλοκαίρι που μας πέρασε δεν έβγαλε από τον ώμο της μια συγκεκριμένη κίτρινη τσάντα και σας έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για το που μπορείτε να την βρείτε!